Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Bocs, de akkor a forgalom - szerintem - negyedére esne. Ez a papír - valljuk be őszintén - nem egy nagy durranás. Csak valamiért rákattantak - velem együtt. Én legalább tudom, miért, ha ez nem is tetszik mindenkinek.
Lehet, ott viszont keményen bele kell markolni. Amikor a félelemtől remegő kezek dobálnak akkor kell venni, nem limiten sorban állni. Bár néha velem is megesik a sorban állás, nem tagadom. Ne, egyszerű szakma ez :D
Köszi, de - ahogyan írtam - a tegnapi nap alapján bármi lehet. Akár még napi felső limit is! Mert csak akkor tudják eladni, ha van vevő. Az meg nem "véletlenül" veszi. :)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)