Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Pedig elég egyértelmű: mivel most van a kötvény átváltási időszak, bennfentes információval rendelkezhetnek arról hogy ki hány darabot vált át, stb. Ilyenkor nyilván nem tranzaktálhat a cég. Vagy olyenkor sem, ha valamilyen más tranzakciót készülnek bejelenteni. Elég sok tilalmi periódus van.
1649-en vettem az első pakkot, így viszonylag képben vagyok a PLOTINUSSAL. Nem lehet, hogy az illikvid piacon új befektetők nem tudtak venni és betették piaci áron a megbízást?
Azt még megértem, hogy némely tájékozatlan befektető túl drágán is hajlandó venni, de hogy a cég miért nem áll be a könyvbe komoly mennyiséggel eladóként, ahogy régebben tette, az rejtély.
Szerintetek mikor jöhet el a kötvény visszahívása?
Most ~135-140k értékű részvényt lehet kapni 1 db kötvényért.
Ha visszahívják, akkor 115k-t kell fizetniük csak...
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)