Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Vagy próbálkoztak egy rövid shorttal? Mindenesetre nem túl nagy változás az előző időszakhoz képest, reméljük a féléves jelentésben már újra 2600 felett lesz.
Holnap olvashatjuk a legújabb BVPS közlést.
Kíváncsian várom!
Más:
ha valaki esetleg vett az általam ajánlott CAZA oil& Gas részvényeiből Londonban vagy Torontóban az szép nyereségnek örvendhet.Pénteki záró:
CAD 0,40
GBP 21,25 penny
a nagy emelkedés után alig esett vissza
Újabb kutak termelése fog a nyár folyamén beindulni.
Altera egy másik BET részvény
Tegnap a kereskedési idő után jelentette meg Q1 jelentését,amely érdekes olvasmány
Elnézést az OFFért!De Orbán Viktor első uralkodása óta magyar részvényt nem veszek.A Plotinus kivétel,mert a kisebb a magyarországi kitettsége+ nagy összegű devizával rendelkezik.
Én is nagyon vártam.)Kíváncsi vagyok,milyen áron fogják eladni a saját részvényeket.Esetleg ismét fogok venni.
Habár új ígéretes olaj-gáz részvényt kezdtem a héten vásárolni a londoni piacon.(12,67 pence áron)
Duplázásban bízom,ahogy az újabb a kitermelés emelkedik. Caza Oil and Gas
kód Caza London Stock Exchange
16,50 pence normál kereskedési időben volumen 17,3 millió részvény
CAZ Toronto Stock Exchange
0,29 kan dollár
CAZFF OTC piacon USA-ban
fórumok: www.iii.co.uk
www.stockhouse.com
www.seekingalpha.com
Szerintem a BVSP feletti prémiumot alapvetően a cég vezetése határozza meg azzal, hogy hol hajlandó ÉS tud saját részvényeket eladni az új befektetőknek.
Igen, várható majd, hogy lesz olyan 6-12 hónapos időszak, amikor a részvényesi vagyon stagnál, esetleg kicsit csökken is. Olyankor az árfolyam becsúszhat a saját tőke értéke alá, ami jó alkalom a vásárlásra. De hosszútávon ez se számít annyira.
Vagyunk egy páran, akik hiszünk a Plotinusban, így sokáig fogjuk tartani. Szerintem csak akkor lehet BVPS értéken venni, ha majd valamikor lecsökken maga a BVPS, és lesz egy kis pánik. Kérdés, hogy mikor: pár hónap, év múlva, esetleg holnap? Ki tudja?
Ha úgy értékelnénk, mint egy normál részvényt, mondjuk becsült jövőbeli DCF alapján (bár ezt elég nehéz becsülni, a múlt nem garancia semmire), akkor akár dupláját érné, mint a BVPS.
Nem akarok senkit sem befolyásolni, de elég valószínűnek tartom, hogy jó sokáig prémiummal fog forogni a részvény. És a BVPS folyamatosan nő (eddig), a mostani a legmagasabb érték. Ok, elfogult vagyok, de van egy jó pár Plotinus részvényem.
Én vettem 3k-ért még tegnap,ugyanis bízom Zsiday Úr szakértelmében. Mondjuk várhattam volna még egy napot, de így se bánom, hosszú távra vettem, és ha megy még lejjebb, akkor is fogok csipegetni belőle:)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)