Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Írj nyugodtan a cégnek, válaszolnak majd. Nekem is segítettek a múltkori jegyzéskor, válaszoltak a kérdéseimre. Sajnos már nem emlékszem, így konkrétan nem tudok segíteni most.
Szerintem sem teljesen egyértelmű, hova mit kéne írni, de a megoldásodat jónak gondolom. Az értékpapír-számlához beírnám a brókercég nevét + keler számát is.
Törölt felhasználó2014. 10. 02. 18:15
Sziasztok!
Tudnátok segíteni légyszíves, még nem jegyeztem részvényt és elakadtam a jegyzési ívben.
Az értékpapír-számla (itt keletkeznek az új részvények): Ez a Keler-számlám?
Ügyfél-számla: Ez melyik lehet? A brókernél vezetett számlám?
Részvényesi képviselő: ha nincs, akkor üresen kell hagyni?
A kínai részvények is jól teljesítenek. És bár nem hiszem, hogy megjelenik a mostani eredményben, de itthon kezd élénkülni az ingatlanpiac. Remélem, megtudunk valamit a Plotinus Ingatlanról.
link
Itt egy régi cikk, eszerint sokáig Zrt-k részvényeit is tbsz-re pakolhatták. Ehhez képest egy tőzsdei cégben történő (akár zártkörű) részvényjegyzés, ahol a bekerülési ár egyértelmű, a tbsz-t vezető bef. szolgáltató átlátja és ellenőrzi a folyamatot, sima ügy: pénz tbsz-ről ki, részvény be, túljegyzés forintban be.
(Fordított esetben is működött, az Egis felvásárlásakor tbsz-es részvényekre.)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)