Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Az elmúlt 2-3 hét számomra fontos tanulsága, hogy a jelek szerint itt nincs bennfentes kereskedés. Ahogy Zsiday idejében is végig korrekt kereskedés folyt, ez most is így van - szerintem.
Például egy SZIT-té alakuló ingatlanbefektető cégnek, ahol feltétel a tőzsdei jelenlét, ideális célpont lehetne a Plotinus átvétele. Így talán még az ingatlanpiac felívelő szakaszában sikerülhet neki a részvények egy részét értékesíteni az ingatlanalapoknak, amik már nem tudnak mit kezdeni a beáramló pénzekkel. https://www.portfolio.hu/ingatlan/iroda/ez-lehet-a-kovetkezo-nagy-dobas-a-hazai-tozsden.310205.html
Megvolt az adrenalin, nagy nehezen sikerült eladni 19.500-ért mindet, de csak apránként, egy nagyobb tétel kivételével. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy ennyiért elég gyenge a vevői oldal - finoman fogalmazva.
Alakul. 16.900-on visszajöttem. Próba szerencse. Itt vagy nagy emelkedés, vagy nagy zuhanás lesz. De kockázat nélkül évi 2-3 %-os hozam lehetne csak, az is állampapírban. :)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)