Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Úgy emlékeztem te is írtad, tegnap hogy századolni fogják, de egyébként nincs jelentősége. Nyilván az nem pletyka alapján dől el lesz-e felaprózás. A splittől önmagában a rv érték nem biztos, hogy változik, az utolsó pár splittől a BÉT-en még átmeneti felértékelődés sem volt: MOL, konzum. A kisbefektetők szívesebben vesznek meg egy 200 Ft-os rv-t mint egy 20 ezerest, de itt olyan kevés rv van amihez nem kellenek új "Mari nénik" :). Elég pár bennfentes aki sejti mit akar az Ádámosi Úr, vagy egyszerűen anélkül, hogy sejtené mit akar, emlékszik arra mi történt az Appenninnel és a Alterával:).
A 21ezer Ft nagy és hihetetlen számnak hangzik de egy századolás után már nem is lenne olyan rémisztő a vevők számára egy 210Ft-os rv ár, illetve ha csak az elmúlt 3 évet nézzük volt itt nem egy rv ami közel százszorozott a plotinus még csak a négyszerezett.
Estben volt egy ilyen, volt egy 5%-os tulaj, de nem jelentett. Az est média vezetése szólt a tagnak, miután látták a könyvben, hogy átlépte a küszöböt, hogy be kell jelentenie.
Itt nem, csak sok máshol, meg ma ahogy néztem az árfolyamot, azon gondolkodtam, hogy tuti splittelni fogják, legalább huszadolás lesz.. Megelőlegeztem. :))
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)