Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
KGT spekuláns. Handabandázott a részesedéséről, a cégnévről és zsebrerakta a profitot. Nem ő szervezi meg a céget, bár úgy gondoltam arra is lenne esély, de kb a felét eladta, a maradékból pedig lehet, hogy nullás pakkot csinált.
Azért veszegetik is. Ekkora rohanás után ennyi belefér. Technikailag is hűlnek az indikátorok, bár ilyen illikvid papírnál nem tudom van-e értelme nézni. Egyébként meg nem a semmiért vették meg a céget ebben biztos vagyok...
Amikor vettem sem volt céláram, de amikor átlépte indokolatlanul a 10ezret nagyon agyaltam hogy adjam de mégsem. Amikor ma nem limiten nyitott akkor is agyaltam de nem. Hát sikerült 20 alatt. Ugye? A mohóság egyfelől segített, másrészről hátráltat. A cégben ott a potemciál továbbra is ugyan úgy ártól függetlenül. De ezt el kellett tennem.
Na én például az est médiában nem raktam el soha semmi pluszt. Most itt igen. Természetesen figyelemmel kísérem a papírt, szerintem nagyon jó lesz ez. Makd vissza veszem, de most ez a biztos.
Ezen 23.000-n meg 21.000-n gondolkodtam. Ha már így alakult - ennyire ügyetlen/buta voltam - akkor már megadom az esélyt. Élénken él bennem még pl az opus 507 Persze lehet, hogy neked lesz igazad, meg kell ragadni, el kell tenni amit lehet. Általában én is így járok el, de itt kicsi a cégérték nagyon.
Bár a párhuzamok mindig sántítanak, mindenesetre ez olyan mint a Set 67, az Altera 156, az Est kb 5.9, a Nord kb 9, vagy az Ott1 kb 25 ft-nál. Utóbbi háromban voltak olyan tőkeemelések amit most lusta vagyok visszakeresni, ezért csak saccperkábé az akkori rv-szám. Nyilván feltéve, hogy Ádámosi nem azért vette, hogy a kicsikre borítsa néhány millíó haszonnal, hanem vmi érdemit akar tenni a céggel 50x annyi profitért. Azt el tudom képzelni, hogy KGT teljesen kitárazott, vagy legalábbis nullás bekerülésű pakkot csinált magának.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)