Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Azt se tudom miért emelkedett ennyit attól még jó lehet ez, de én most adtam. Max visszaveszem ha megy tovább.. nekem pár darab volt csak. Nem biztos, hogy jó döntés volt
Ezt most már megvárom. Egyszer legyen olyan aminek esélyt adtam és nem ugrottam ki belőle. Potenciálisan persze többszázezer ft-m bánhatja, sajnos ez benne van.
Az MNB figyelmeztette a Plotinust,
hogy a jövőben határidőben tegyen eleget a rendszeres tájékoztatási
kötelezettségére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek, intézkedjen
arról, hogy minden naptári hónap utolsó napjára vonatkozóan határidőben
tegye közzé a részvényeihez kapcsolódó szavazati jogok számát
sorozatonként, a saját részvény állományok feltüntetésével, és az
alaptőke nagyságát, valamint ezen információkról a közzététel útján
tájékoztassa az MNB-t. A döntés alapjául szolgáló tényállás
megállapítása során eljárási költség nem merült fel. A határozat ellen
fellebbezésnek nincs helye. https://www.portfolio.hu/vallalatok/figyelmeztette-a-plotinust-az-mnb.310081.html
Hülyeséget írtam. Elindult az már korábban, csak volt róla később egy kisesszé az indexen, akkor néztem jobban utána miért indult el és mennyire védheti a kicsiket. (Ill vettem is.)
Ez szerintem az volt, csak kismértékű. Tegnap is volt egy kis beijedés amikor kifogytak maximumon a vevők. Akkor elég hamar feltöltötték, most lehet már ügyesebbek és kivárnak hátha kapnak olcsóbban. Elvileg az diktál akinél a RV van.
Azt tudod miért folyik MNB vizsgálat? Aznap vettem bele amikor kiderült, hogy MNB vizsgálat indult. Egyfajta garanciának, visszatartó erőnek gondoltam.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)