Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
A Pannyergyben is ez volt december 28-án. Ha nagyobb elmozdulásnál az indikatív tartományban ki-be pakolgatnak tételeket, akkor az aukció meghosszabbodik. Ezzel jó sokáig el lehet szórakozni. Záró aukciókban is előfordulhat.
Köszönöm az infót. Mindig tanulok vmi újat. A honlapon nem láttam erre vonatkozóan információt. (https://www.bet.hu/Befektetok/Kereskedes/Kereskedesi-ido) Talán mintha az Estmediában lett volna egyszer ilyen...
Sziasztok! Két dolgot nem értek: 1; 17.600-nál van olcsóbban eladó, de most már 20 perce nem történik mégsem tranzakció. Az miért van? 2; Megfigyeltem, hogy 1-1 jobb rallynál a nap nyertese között nem mindig jelenik meg az adott részvény. Most pl. a Plotinus megint (közel) 20%-os pluszban van, de nem szerepel a nap nyertesei között. (Nem akarom fantáziálni, de....)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)