Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Reggel azt láttam, hogy vki direkt be akarja verni, rádobott egy 5db-s vevőre 6db-t, direkt, hogy lejjebb legyen 1 v 2.000 ft-tal. 5db elment viszonylag magasan, a maradék 1 meg alul. De most ahogy nézem a kötéslistát, nem bírom beazonosítani, hogy mikor volt ez.
Mi értelme van limit áron bedobni 1 db RV-t 17100-on amikor piacin elmenne 18300-on? Ez valami trükközés? Ilyenkor ugye felfüggesztik a kereskedés és vola szakasz van.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)