Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Amúgy egy időben probalkoztak csak aztán érthető módon leszoktak róla.. Nem rajtam keresik meg a havi betevot, amúgy se tradelek sokat. Mid term az én távom bár ezen lehet a jövő változtat
Olyan, hogy "mindent bele" nem volt. Csak olyan, hogy ebben lesz növekedési potenciál. Egyébként is diverzifikált a portfólióm - mérsékelt kockázatvállalással. Az "óvatosan"-t én úgy értelmeztem, hogy "akár ki is dobhatod". Persze ez is csak egy vélemény, nem szeretnék senkit befolyásolni.
A döntés mindig egy lehetőség az alternatívák közötti választásra. Az alternatívák pedig információkból állnak össze, ahova súlyozva kerülnek be a szakmailag megbízhatóbb és kevésbé megbízható információk, és a döntési folyamat része - adott esetben - a kockázatvállalási hajlandóság is. No, lassan eljutunk a kognitív disszonanciáig is. :)
Nem mindenki "sztárbróker", aki annak gondolja magát. Egyébként az volt a legutóbbi "instrukció", hogy most már óvatosan. És ezt fordítottam le a cselekvés nyelvére. Az ember - saját hivatásából kiindulva - megpróbálja interpretálni ezeket az instrukciókat (is). :-D
Jöhetnek sztárbórkeri tippek még :) Nekem egy másik sztárbórker akart eladni Forrást. Megköszöntem és jeleztem, hogy a saját magam brókere vagyok (majd vettem estet 80on) ;)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)