3-ból egy, a jobb átvételi feltétel megvan. Közben képbe került egy minden bizonnyal magasabb célár is, mint várható pozitív hatás. Szóval 1. Magasabb célár és PF cikk 2. Sikeres fúrásról infó (támogatás lehívása) 3. 1,5 millárd HUF-ról rendelkezés (srv) Remek rövid távú kilátások! Hát még a hosszú távú lehetőségek!
mondjuk ebben a helyzetben az 1480as vevöt sem ertem, olcsobban is megkapna sztem....illetve ha mennyiseget akarna vanni akar az arjegyzöt is lecsalhatna
Azt gondolom, hogy ilyen napi forgalmak mellett nehezen tudna egy alapkezelő célzottan Pannergy részvényt venni, számára értelmezhető mennyiségben. Főleg eladni nehezen tudja majd akkor és amikor akarja. És itt nem arra a pár szép napra gondolok, amikor a Ricsit verjük forgalomban…Nem hiszem hogy ez Nekik a legkedvezőbb terep volna.
Miért nem veszik? Mert túl kockázatos! Mindenki tudja, hogy a geotermiában hatalmas potenciál van ,
ezért csak a nagyfiúk játszótere. Ehhez képest a cég téli álmát alussza, ráült az eddigi
sikerekre, továbbá a kormány sem kedveli őket. A Seszták kudarc óta büntiben
vannak Ha a politika beteszi a lábát egyik napról a másikra
megváltozhat minden, bármelyik irányba. Egy hírre napok alatt duplázhat, vagy
akár feleződhet is. Mert gázzal és villamos energiával kockázatmentes üzletelni Mert túl kicsi a cég, és a baráti kör nem tartozik a
nagyfiúk közé. Mert van egy terhelt Pannonplasztos múlt Az árfolyam meglehetősen hektikus, pár tízmillióval komoly
emelkedést, eladás esetén esést kell a részvényeseknek átélni. Ezért a kicsik
is kerülik. És az említett alapoknak ez a méret túl kicsi, pár tízmillió
a portfólióban nem éri el az inger küszöbjüket.
ez megint annyira apro informorzsa, ami kb itt a forumközönsegen kivül nem tudom ki szamara vilagos, hogy tenyleg mekkora bizonytalansagi faktor esett ki a fix havidij miatt. En tegnap mindnefele utananezes nelkül beirtam az Alteo topikba is, hogy nezzel meg az alteot erintö esetleges modosulasokat, hogy ott is esetleg hasonloan pozitiv scenario alakult ki?....egy ember beszamoloja alapjan (nem tdom ki ö, mennyire kompetens, mennyire szamolt utana), azt mondja hogy az Aletot nem erinti Tenyleg lehet, hogy ez volt vegre egy kifejezetten Geot celzo tamogato intekzkedes. Mind1....aki vagja az infot gyüjti, mint en.
Valamiért nem veszik a panny-t az alapkezelők, pedig most már a kockázat elég alacsony, a nyereséghányad meg elég magas. Számomra teljesen érthetetlen miért ennyire passzívak.
Valaki írta, hogy a Panny azon a véleményen van, hogy ahol eséllyel lehetne melegvizet találni, ott azért nem érdemes fúrni, mert nem lehet értékesíteni a kitermelt mennyiséget. Ők már feltérképezték az országot régebben és nem propaganda célból, mint most a kormány. Az, hogy most hoztak egy kedvezőnek tűnő kételemű hatósági árat nem jelenti azt, hogy itt a Kánaán. Lehet egy hét múlva sarcolnak. Amíg ez a kormány van és virágzik a korrupció és a Nemzeti Együttműködési Rendszer, addig legjobb ha a Panny azt teszi amit eddig. - Szerintem.
Régóta várom, hogy a Pannergy osztalek papír legyen (remekelhetne benne) és nyilván az srv-t is szeretem. De egy kis belátással felmerül bennem, hogy a mostani támogató környezetben lehet, hogy a növekedésre kellene fókuszálni. Biztos lenne tér rá. Hogy látjátok?
Öt éves chart alapján december-januárban 1650 +/- 50 lesz a csúcs. Ez a gondolatom természetesen semmi fundamentummal, inflációval srv-vel nem számol, szóval remélem lefelé tévedek.
PANNERGY