Kormányinfó: "Békéscsaba is érintett a beruházási stopban, de előbb-utóbb újra fognak indulni, az itteni beruházások, pl. a geotermikus erőmű is valósággá válhat majd."
Azért az túlzás lenne. Sokáig együtt forogtak, sőt a master is kb. ott volt. De azokba lényegesen nagyobb eredményjavulás volt, mint itt. 2500 reális lenne, több nem.
en sem. Csak ertetlenkedni tudok. A kuttal lehet valami (?)...mert mas bizomnytalansag nem letezhet. A 3 napja kijött közlöny szerint csak ev vegeig fixen, a Joiule höenergiaeladast nem szamolva beesik 1.332 M csak az alapdijakbol. Mifele bizonytalansag letezhet ezutan?!
Azt várom hogy mikor fogják felfelé felhúzni az emelkedő csatornából. Csökken az olcsó részvények darabszáma egyre nagyobb meghúzások, emelkedések lehetnek.
figyi Dexter, ez itt nekem nem all össze...marmint itt a matekodbol az Audi miatt hianyzik egy mennyiseg? (gondolom ja, ugye?) 4-500K GJ. Szoval az eves tervek mindig ilyen 1,6-1,7 M GJrol szolnak. A te kalkulaciod meg össz 1,2 Mrol szol. Mert agyalgattam az elemzes kapcsan, hogy az elemzes az ilyen 7 Mrdos arbeveteklekkel szamol, aztan ez a kalkulaciod meg ugy inkabb 6 Mrd alja....aztan majdnem ketsegbe estem :) (+ most mar nem fogok meg 1et telefonalni, de feltünt 1 hiba a legutobbi termelesi jelentesben "A Győri Geotermikus Rendszer 2024. második negyedévében 364 186 GJ hőenergiát értékesített..."....az inkabb 164 186 GJ lehetett :) )
Nyilván magánvélemény, de ennél már nagyon olcsóbb nem lesz, főleg ha végre kiadja a cég az új miskolci kútról szóló hírt, ill. megjön az otp-s elemzés.
amugy mi ezzel a cel? valaki csak kapja ki ezeket 0 penzböl felhajtva az arat, hatha magasra all be az arjegyzö venni es akkor arra akarja adni? vagy mi?
PANNERGY