Köszönöm szépen Nektek a számolást, a telefont meg mindent! Azt gondolom, hogy a MOL színre lépésének és az új projekteknek ágyaznak meg most. Nagy lépés ez előre a szabályozásban, és szerintem csak az első.
ja hat ezt ö nem fogja lehozni...azert emögött szamolgatni kell, stb. Ilyet nem hoznak le...csak közlemenyeket szoktak 1az1ben. Majd ha az elemzö kijön a 2500as celarral.
Köszi, azért ez meglepő, hogy így elnézte a cég kommunikátora. Ez nagyon jelentős különbség. Most már tényleg csak a fúrásról kellene egy pozitív hír, valamint az srv ütemezését is közzétehetnék :-).
Nem írtam oda, de mondjuk én az egy részvényre jutó plusz bevételre gondoltam (sajnos nem osztalék, mert az itt nincs), de ha ma IS emelkedik 82Ft-tot, akkor azt nem bánom. :D
Kíváncs vagyok, hogy az elemző úr ezek után milyen célárfolyamot számol?
Hát, ha ettől nem fog emelkedni az árfolyam, akkor semmitől...
Ha viszont marad ez az elszámolás hosszútávon (amit ugye baromi neház ezzel a kormánnyal számolni, mert itt egy éjszaka megváltoztatnak bármit), akkor baromira megérné új projektekbe gondolkodni, mert így a megtérülés már látható időn belül meglenne.
PANNERGY