Üdv Részvénytárs! Igazad van! Magam is tapasztaltam már ilyesmit. Alkohol jelenlétét kimutató ellenőrzés viszont nincsen a neten. Sőt, egyéb pszihotróp anyagok befolyásoltsága alatt lévő fiatalabb korosztályhoz tartozó fórumozók eufórikus megnyilvánulásait sem korlátozzák. Nagy üzlet lenne, ha ezek blokkolására valami objektív, bizonyítható rendszert ki tudna dolgozni valaki.
Ha visszanézed, nem is neked válaszoltam azzal, hogy ha beírom pl., hogy csütörtök van, mert az adott napon tényleg az volt, akkor is mínuszolnak, mert nem azzal foglalkoznak, hogy legtöbbször valós dolgokat, tényeket írok, hanem látják, hogy én írom. Arra a kommentemre is jött 5 mínusz. Útálnak itt, vagy írigyek rám, mert van részvényem, de emellett mégis objektív maradtam. Leírom a véleményem, másoknak is lehetősége van rá. Ritka eset főleg a tőzsdén vagy, hogy mi a jó befektetés megítélésében az, hogy mindenki egy véleményen, legyen. Itt ebben a topikban a többség útál és ezt mínuszolással és személyeskedéssel nyilvánítja ki felém. Szófosó, troll, klón, részvény nélküli és más is vagyok csupán azért, mert nem úgy gondolkodom mint a többség.
Jóember! Életemben nem adtam mínuszt senkinek. Néha próbálok egy kis infót adni, hátha segítek vele. Pedig nem tegnapelőtt óta vagyok itt. :)
Szakállam leírta, hol találom meg a régi chartokat és User1 le is írta, hogy volt egy 5-ös split. Az oldalon valóban olvasható. Én csak gyanakodtam a splitre, de nem találtam a chartot. Én egyszerűen csak jól emlékeztem az árfolyamokra. Én is infót próbáltam adni, ők is. Ennyi.
Én értem, erről csak ennyit találtam : https://www.tozsdeasz.hu/blog-erdemes-reszvenyfelosztasra-split-spekulalni-cop4/ 2011-es de 2007-es árfolyamokkal. Mindenesetre még nem mesés, de utolsó öt éves grafikon már jobban néz ki.
PANNERGY