szerintem ez jó beszálló szint, ha folytatódik a para, lemehet 8-700-as zónába is, de hosszabb távon szerintem már nem lehet bukni vele...én már sávosan veszegetem
Vajon a háború miatt mi lesz a vezetőség részvényesi javadalmazásra vonatkozó javaslata? Marad a 950es SRV és esetleg valami minimál osztalék, vagy azt is elvetik mint a covid hisztinél? Igazán jöhetett volna ez a háború 1200as SRV megszavazása és osztalékfizetés után...
A "BÉT Legek" „Felelősségvállalás,
fenntarthatóság, felelős vállalatirányítási díjat” nyerte el. Ez már megjelent egy pf.-es cikkben, de hvatalosan is büszkék rá.
A jelenlegi környezetben (gázár stabilan magasan fog maradni) a Pannergy bevételeinek növekedésére számítok. Az új termelőkútat is megéri megépíteni, ami az előzetesen várt bevételnövekedés felett fog hozni. .
A sajnálatod tartogasd azoknak, akik azt igénylik. Nincs szükségem arra, hogy valaki elmagyarázza mi történik a világban. Apropó, a teljesen más információs halmazból szűrted le az elmúlt napokban született hozzászólásaidat. A Te problémád az, ha továbbra is azokra hagyatkozol.
PANNERGY