Egyre magasabbra emelkedtek, valósággal szárnyaltak (ellentétben a Synergon részvényekkel). A jó Isten észrevette és magához szólította őket, hisz a mennyek országában is szükség volt ilyen nemes lelkű, tiszta erkölcsű üzlet emberekre.
Mot is ezt írom, hogy a Pannynál nem tudok átverésről. (Ezért kérdeztem, hogy mire alapozod az állításod) . Bokorovicsnak egy korábbi interjúja nagyon megmaradt, amikor arról beszélt, hogy 1200 alatt egy darab Panny részvényt sem adnak el. Később behozták az srvt, ami adott egy támaszt az árfolyamnak. Szerintem jelen pillanatban a BÉTen a Panny veszi/vette a legkorrektebbül a saját részvényeit és ez az igazgatóságnak köszönhető (és persze a tulajoknak, akik megszavazták).
Ha többet tudsz, mint én, miért kérdezel? Múltkor azt írtad Pannynál nem tudsz átverésről. Egyébként a cégvezetés, Bokor, brókerek voltak a bűnösök szerintem. Más részvényekkel most ne foglalkozunk, de azért a Synergon esetében az a repcsi lezuhanása nem a véletlen műve...
Azt értem, hogy sokan szívtak itt (is), de ezt elmondhatod sok más papírról is: pl Telekom, Fotex, BTel, Delta (aliasz EstMedia, vagy Econet), Synergon, MOL ... hosszan sorolhatnám még. De kik voltak a beültetők, akik átbaszták az embereket, kikre gondolsz? A pannergy vezetőségére pl.: Bokorovicsra, vagy fórumozókra esetleg brókerekre? Amikor átalakult a Pannonplast, akkor az árfolyam csodás módon szárnyalt (akár a NAP Nyrtn a minap, vagy Econet korábban), és sokan vállalták a nagy kockázatot a nagy nyereség reményében ... Szerintem a Panny tulajok még a szerencsésebbk közé tartoznak, nézd meg a Synergon tulajokat, akik 1000 felett (vagy bárhol) szálltak be ...
Én is így gondolom. A régmúlt felidézésével csupán választ próbáltam keresni arra, hogy miért is torpant meg most 1100 körül az emelkedés lendülete, de én is bizakodó vagyok az 1500-at illetően.
Mindazokat baszták át, akiket annak idején 700 fölött beültettek, azután pedig lenyomták 300 körüli árra és ott önteni kezdték. Évekig vergődött. (Komolyan!)
Jómagam is 2018 óta vagyok itt rv-es, de hosszútávra vásároltam. Remélem az idei év után lesz osztalékfizetés ismét, kb. 5% mértékű, ami most nagyjából 55 Ft. Ráadásul, ha semmi külsős gebasz nem történik, az 1500 nagyon reálisnak látszik, akár rövid időn belül is.
Eladtam 1 hónapos pakkomat 20% körül mert zavart 1150-alá visszanyomták, írta itt valaki 8 éve ül benne, az nekem túl hosszú időtáv hogy beragadjak. Azért figyelemmel kisérem az új beszállóra de a mikulás rallyra nálam elsősorban bluechipek vanna célkeresztben
PANNERGY