Én hosszú távra vettem eddig is és arra fogom venni ezután is. Csak most nyugalomban kiakarok várni pár napot. Nagyon nem tetszik ez a zűrzavar az USA-ban és hozzá ez speka csapkodás itthon. Kicsit kivárok és jövök vissza. És soha nem fogom szidni vagy fikázni a Pannergyt.
jól csináltad! Nincs új a nap alatt, régi pannisok sok ilyet végigmoziztak már, Te most meguntad a banánt és valszeg keresel rajta jópár forintot. Nincs ezzel semmi baj, de 750-760 között vegyed szépen vissza :-DDD
Én úgy látom, hogy fölfelé sokkal nagyobb tér van, mint lefelé. Lefelé mehet kb 30 pontot, fölfelé meg 300-600 pontot is simán. Megéri 30 pont reményében kockáztatni a 300-600 pontot? Mondjuk panny már sokszor megtréfált minket. :D
Hát azért van, aki bőven alatta vette. Meg olyan is aki felette. Meg olyan is, akinek alatta, felette is van. :-) De értem mire gondolsz, rövidtávúakból talán tényleg kevés.
Ahhh 750 alá biztos nem, hisz védve van saját részvény vásárlással áprilisig!Meg aztán szinte alig van már aki azalatt vette, és megéri neki ott dobni, hisz mindenki pozitív számlát szeretne látni. .
Én is maradok mindenképp, szerintem csak pár hétig bírom panny nélkül. :)) De ez a speka rántás nem tetszett. Lehet lemaradok de inkább kivárom amig kicsit lenyugszik a környezet,, meg főleg az USA. Szóval a lényeg, hogy maradok és figyelek! :)
PANNERGY