Én 2 évig markoltam a panni papírjaimat, nem nagyon történt (eddig?) sok minden, szóval a napokban apránként kiszálltam. Sok sikert nektek benne. Remélem még fogok irigykedni és gratulálni a kitartásotokhoz! 😉💰
Itthon szerintem az egyik legkézenfekvőbb megoldás, hogy a fűtést geotermikusra állítjuk ott, ahol lehet, kiváltva a gázfűtést. De elég korlátozottak az ismereteim ebben a témában és dimenzióban.
idemásolok egy rövid feljegyzést, higy érzékeltessem a megújuló energiaüzlet méreteithttps://www.origo.hu/gazdasag/20200202-kaderjak-peter-a-gdp-225-szazalekara-lesz-szukseg-ahhoz-hogy-elerjuk-2050re-a-klimasemlegesseget.html
A Társaság kockázatai jelentősen mérséklődtek. Ezen kívül pedig azt valószínűsítem, hogy új projektek is lesznek, amellett, hogy elindul az osztalékfizetés is. Bőven lesz pénz is ezekhez, mert lesz támogatás, részvényeladás és folyamatos pénztermelés. 2020: 850 2021: 1500 2022: 2000
Eddigi megfigyeléseim alapján két 40 ezres (db) nap kell, hogy kicsit tényleg izgulhassunk és csak akkor történik tényleg valami, ha a harmadik nap is 40 ezres. Egy megvan.
PANNERGY