Örültem volna, ha csorgás is nagyobb lett volna, így ebben a papírban már egy 3-4%-os hozamnak is örülni kell. Egyébként van igazság abban amit mondasz, de a kereskedést figyelve most elég sokszor bután tették be, legjobb eladónak úgy hogy nincs felette senki pl stb. r 716 egyébként, haladunk.
Nem leszek szimpatikus, de árjegyző nélkül a csorgás is nagyobb lett volna, cserébe most az emelkedés sem gyors. Árjegyzőhöz lehet kritikát fogalmazni, de szerintem most annyi lehet, hogy nagy a pakkja a forgalomhoz képest. A forgalom meg kicsi, így inkább ez a baj. Ha lenne normális méretű üzletkötés, elveszne a zajban. Csakúgy, mint az SRV, mert akkor mindegy, hogy ezer vagy háromszorosa.
Egyetértek sajnos. Ráadásul most a 730-it is megpakolták árjegyzőn kívül is, sajnos ebből pluszos nap nem lesz az fix. Srv-t szerintem 2-3k-ra fogják emelni, meglátjuk, az is tartaná az árfolyamot 700 felett.
Az árjegyző gondoskodik a csorgásról. Megvettek tőle 2200db-ot és semmit nem ment felfelé. Jó lenne már itt is megszüntetni az árjegyzést, de amíg az MVM nem vesz újabb pakkokat addig biztosan marad. Ma vagy holnap jöhet bejelentés az SRV-ről. Remélem megemelik 4-5k-ra.
PANNERGY