"A PannErgy Nyrt. továbbá tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 2019.02.7-én bejelentett 24 999 darab opciós részvénylehívás elszámolása megtörtént." És kinek???? - mocskos szemetek
Azóta az emberek elég sok kispapírral megszívták, és nagyon óvatosak lettek, semmibe se mernek belevenni, vagy ha igen adják is gyorsan. Normális a forgalom visszaesés szerintem, vannak aktuális sztárok magas forgalommal, a többi kispapírban pedig alig van kötés, sajnos a Pannyt is ez érinti. Ennek ellenére itt 730-740 között már kellemes, az a múlt heti 710 volt kicsit kínos :)
Én is ezt mondanám ha nem tudnám mi volt kb 1 éve 4 -6 száz millás forgalom 1-2 hétig ,villogott eladó vevői oldal 5-10-20 k- kal . Sztm akkor modellezték le a kereskedést majd kigyüjtötték az adatokat és ez lett belőle. Amúgy legyen neked igazad
Szerintem a Concorde nem program alapján vesz, bróker teszi be a megbízást. Amekkora forgalom volt előtte kb annyit vesz ő is, ha nagy a spread beáll legjobbnak, ha közel az eladó akkor veszi azt. Az árjegyzőt ha tudja kerüli, de ha messze a következő eladó (4-6 pont) akkor vesz tőle is. Ez így teljesen ok, azt ne várd, hogy vesz 8k-t előre és reménykedik, hogy lesz aznap legalább ugyanakkora egyéb forgalom
Kérdésem továbbra is fennál szerintetek otp kiadná robi folyamatábráját??? Concordé tisztán látszik. Nekem úgy tünik concorde pontosan tudja robi működését ,ezért tudták megirni a programjukat olyan jól.
A jövő héten várható a közgyűlési meghívó, abból kiderül, lesz-e új VROP a napirenden. Első lépésként arra lenne szükség, hogy valaki(k), akinek van 1%-os részvényhányada, vetessen fel egy új napirendi pontot a most lejáró VROP értékelése tárgyában, ahol az igazgatóság tart egy részletes beszámolót a témában. Kik kaptak végül jogosultságot és hová kerültek a részvények. Legalább utólag transzparensen mutassák be, mi történt. Mi a magyarázat arra, hogy sem értékesítési bejelentés nem jött, sem a vezetők részvénytulajdona nem nőtt.
2011-12 ben kgy megszavazta a srvt ugyhogy Miskolc csúszott, bevétel ablakba kiadás hatalmas .Csak azért ,h határídős pozija ne legyen minuszos. Ők az egység kisrészvényesek meg sehol.
De ezt esetleg orvoslando elöbb kene a közgyülesen egysegesen fellepni egy követhetetlen es indokolatlanul "laza" VROP feltetelrendszer ellen. Ha ez megvan es nagyjabol garantalt, hogy az SR-keszlet nem valami minimalis cel mellett csatornazodik at fingunk sincs kinek, akkor lehetne/kene 30%kal fair value alatt kicsit esetleg felpörgetni az SRVt. De ehhez közgyülesre kene menni es egysegesen fellepni.
Programra a concorde programjára gondoltam. Robi meg az árjegyző lenne. Kitárgyalhatjuk 100 szor is amig nem értjük csak tárgyalunk róla. Én tudok venni a cég nem tud venni a robitól?
kb 70szer lett kitargyalva itt. Az itteni robot, (meg ugy egy arjegyzö sem....seholsem, sohasem) nem fog piacin venni...ezt varhatod . Az arjegyzö bent all limit vetelen illetve eladason -> lehet neki adni, lehet töle venni. Mast hiaba is varsz töle, erre a 2 dologra van kitalalva.
Az tisztán látszik a program nem vesz ha nem éri meg neki,felhajtóerőt nem generál. Tegnap is azzal a 250 db os kötésekkel ment a parasztvakítás. Ha 100 évig élek akkor sem értem robi ténykedését ,ahhoz h megértsem látnom kellene az algoritmus folyamatábráját. Abban lenne azoknak az utasítások sorozata ami alapján robi ténykedik . Fórum népét kérdezem láttok e esélyt arra hogy otp-től kikérjem hivatalos útón?? Ez igy elég érdekes kereskedés.
Szerintem ezt az elírást nem kell túllihegni. Aki dolgozik, hibázik. Valaki többször, van, aki kevesebbszer.A vevők kicsit pihennek. Real: 736. 2250db.
PANNERGY