no lecso, végre találtam vkit aki ugyanúgy látja a jelenlegi bikát... mondjuk én 750 alá nem nagyon várnám a PE-t, több okból is, melyek a következők: szeptemberben vége az ubi szezonnak, általában ekkor vannak a nagyobb bejelentések, és ekkor hajtják fel az árakat a legjobban, hogy legyen karácsonyi prémium mindenki asztalán. másrészről hogy nézne ki a Q3 hogy már lassan fél éve csinálják és egy épkézláb mondatot sem mondanak szentlőrincről?
Ettől nem gyengülök el. Csak találjam el az alját. Attól tartok, hogy már megint addig várok, míg a 830-nak is örülni lehet...
Szerintem nem elképzelhetetlen a 6xx árfolyam sem, és a saját jövőképem szerint még a válság mélypontja is előttünk áll - a március óta tartó emelkedés inkább a számolatlanul nyomtatott pénz, mint a valós fellendülés következménye.
Ez a vacak csak az együttesésben követi a többit. Ügyesen csinálják, ez a csalás, és a kicsik átverése. Ha valaki nem tudja, hogy brókerekkel van dolga, akkor bepánikolhat rendesen.
lecso: nem emlékszel arra, hogy hogyan hajtotta fel az árat bokor még a pannonplastos időkben? most ua. megy csak lefele. a cél ugyanaz csak az eszköz más.
Ha átkötésekkel le tudják nyomni az árat, a haverok, vagy a strómanok be tudnak vásárolni olcsón. A cégnél nem mutatkozik változás a mennyiségben, de a950 után 7xx vonzó bevásárlási szint lehet.
Ezzel kapcsolatban nekem több kérdésem is felvetődik:
- ekkora pakkok egyikünk birtokában sincsenek, de ha mégis, kinél és miért épp most szakadt el a cérna? Jó, hogy a cég vásárolja önmagát, ez részemről csak növeli a bizalmat. De honnan vándorol ennyi rv a PE birtokába? Tőlünk biztos nem, mert ha jól értem, közülünk alapból tartja mindenki, de inkább még vesz hozzá.
- ha valóban saját vásárlások zajlanak, azt nem volna kötelező bejelenteni?
A fúrásról azért nincs még hír, mert fúrnak. Nem hinném, hogy amit szerdán láttam, az a visszasajtoló kút lenne, de egy biztos, a fúró nagy zajjal üzemelt.
Ha most nem a tisztítást végzik, eredmények sem igazán lehetnek a vízhozamot illetően. Az a része viszont megnyugtató, hogy dolgoznak rajta (nem hinném, hogy az arra tévedő fórumosok megtévesztésére tartanák forgásban a fúrószárat...).
már 5417 rv kínálnak 800-on....
nem volt elég erős az eladói oldal,hát betámasztottak.ma úgy is esés lesz mindenhol
ha már az emelkedésben nem tudott trendy lenni a papír,most csatlakozhat.
A több 10.000-es pakkok biztos vállalat megbízásai.Elméletileg jelenteni kell.Bár, ha mindkét oldalon Ők álltak, akkor nem biztos. De annak meg nem sok értelme van.
Ha eladni akarnának, és nem lenyomni 800 alá, simán eloszthatnák a 80-816 közötti sávban, és el is kelne akár még ma.
Bosszantó, na, erről beszélek, hogy ez egy brókerescég, akik szarnak a befektetőkre.
Csak hosszútávon érdemes vele foglalkozni, és elfelejteni, mit manipulálnak évközben.
PANNERGY