Legalább vannak követői a kultúrált lebeszélésnek is :) Hihetetlen mekkorát roggyant a fórum színvonala, és ezzel még csak nme is a lebeszélőkre gondolok! Vannak páran akik nyernek egy keveset, aztán annyira felbőszülnek ettől, hogy állatokká válnak! :D Ez tényszerű és korrekt, és nyitva hagyod a lehetőséget annak is, hogy nem úgy lesz. :)
Én jókor szálltam be, és tartom 1100 felett is. :) Tényleg kellene a fundás hír, az biztos átlökné a 1150 -en. Reméljük 28 -a környékén kijönnek vele. Aztán meg a fene tudja mi van még a tarsolyban.
Megtisztelsz. :-) Mondtam a sógornak, hogy jó papír lesz a Pannergy (ezért vett 1000 alatt), de 1100 felett ajánlottam neki az eladást, nem hallgatott rám. Már most eladná annyin is, ha megint felmenne, az viszont már hír nélkül valószínűtlen. Veszek én is többet, mint 10-20 %, de nem rohanunk sehová.
Kérhetnék én is egy meghívót. Rég olvasom már a fórumot még ha ritkán is írogatok és másfél éve panny tulaj vok.
Köszönöm szépen!
Törölt felhasználó2010. 10. 11. 18:53
Sziasztok
Valaki megírta anno, hogy járt a Mályi kútnál infó ügyben. Én gyakran szoktam Miskolcra járni és szétnéznék egy picit én is.
Szóval érdeklődnék kit kellene megkérdezni, már akitől értelmes választ is kaphatok?
PANNERGY