Egyetértek.... korrekció várható volt. a A lefolyása elég brutál volt, én meg is szívtam vele, de minden rendben van.
Törölt felhasználó2010. 10. 07. 11:00
Nem az a probléma hogy most nagyok visszaöntik, hanem az hogy 900 környékéről megint nem fog tudni egyenletesen emelkedni amíg nem jön megint egy alap.
Egis szintű napi forgalom lenne optimális, azaz körülbelül azon a szinten kellene stabilizálódnia mint az utóbbi hetekben.
Igy látom én is. Tavaly novemberben szálltam be, aztán tavasszal 860 körül szálltam ki mert egyszerüen meguntam a 2-3-5 milliós napokat. Most már persze bánom. Nagyobb alapok nélkül is simán 100millás napokat kéne csinálnia alaphangon ahhoz hogy ne csorogjon vissza, legyen benne potenciál.
Jelen pillanatban körülbelül 10%-kal vagyunk a lokális maximum alatt. Méghozzá brutál forgalommal. Aggodalomra semmi ok. Ez a részvény épp most keresi, találja meg az új helyét. Egy hónappal ezelőtt még 800 környékén agonizált. Bárcsak minden hónap ehhez hasonló lenne!
Én is úgy gondolom hogy a cég szép jövő előtt áll, és hogy folyamatos hírek jönnek okt 15-ig, de árfolyam mozgásokat is érdemes lekövetni, ami a nagyok profit realizálásából következik, ezért nem hinném hogy bárkit el kéne ítélni. Az megint más kérdés hogy ki milyen stílusban és milyen eszközökkel éri azt el, na ez a nem mindegy!
El lehet bírkózni ezeken a szinteken, meg még alatta is, de (hacsak a cég nem bukja el a geotermia ágat) a hosszú távú irány úgyis csak felfelé mehet. Szóval akármilyen nagyok adják, venni is fogják nemsokára, mert ami egyszer jó volt, az nem lesz 2 nap alatt rossz.
Sajnos semmi nem változott a PE háza táján, ugyanaz megy mint évek óta. Csak eddig 760-888 között ment ez. Ha nincs hír és egy nagy nem veszi, akkor magától nincs erő a papírban. Egyszerű speki papír maradt, ami hírre megy, majd ha nincs újabb hír, akkor napokon belül vissza is adja az emelkedést, csak most kicsivel magyasabban játszuk ezt.
PANNERGY