random és az equilor adta vissza a napokban vásároltakat.
de lehet, hogy ők sem adták volna ha nincs a borítás.
erste és a cib meg porszívózott.
legnagyobb vevők ők voltak.
"Lesz csontvázkeresés, elszámoltatás a fővárosban, amikor hatalomra kerül?(Halmos László)
Tarlós: Ez a folyamat már egy éve elkezdődött nálunk a BKV, a Főtáv és más cégeknél. Az elszámoltatás természetes, nem kell emiatt mindennap verni az asztalt, vannak politikusok, akik jobb híján ezzel kampányolnak."
120 millaba kerult talan, de evi 60 m EBIDTA-t hozhat.
et ev alatt megterul, na jo 3 ev, ha mindent beleszamolunk. Aztan csak a haszon van vele. ez azert nem olyan rossz
onerot? keszpenzre gondolsz? mert hogy a tokeallomany rovatban ott fog fityegni a Q3-ban arra felkeszulhetsz.
de ha figyelted is amit irtam, nem "nagyon megunnepeltem" hanem mindket oldalat igyekeztem merlegre tenni. EBIDTA vs. szakertelem+hirveres(vagy profilepites, hivd ahogy akarod).
A mai bejelentésnek ez a lényege szerintem is: az újabb lehetőség.
Tudja vki, mennyi metán jön fel Lőrincen, Mályiban...? Lehet, hogy két új erőművet máris fel lehet rájuk húzni! Az pedig nem 3 ft/részvény, mert a nagyobb vízhozam - bár nem törvényszerű, tudom - nagyobb "gázhozamot" is jelenthet.
A "fiúknak" egy nagy dolguk lesz jövőre: felpörögni, mert a Kis Vakond gyorsabban fúr...
PANNERGY