35099-es hsz.: Látható, hogy nagyon kevés papír kellett a boruláshoz. Az az követő pánik, és a pánikeladások tartották lent az árfolyamot. Ha mindenki tisztában lett volna vele, hogy csak a (piaci áras) stopok nyíltak, továbbá azt, hogy csak 50 db kelt el a minimumon, egymást taposták volna a vevők a jóárasított papírért.
Helyette kitört a pánik...
en abban latom a nagy jelentoseget az uj eromunek amit vettek (ami lassuk be onmagaban egy vicc, rv-enkent kb. 3 forint EBITDA) hogy
mar ket(!) eromuvuk lesz,
es Miskolccal a 3. is megepul, ami papiron, baromi jol mutat!
Plusz nem szabad megfeledkezzunk a szakertelemrol, amit ezzel az uj vasarlassal szinten megvettek, ilyen ertelemben bagoert.
Az a legnagyobb probléma szerintem, hogy akik ma a fórumon írogatnak valószínűleg 50%-ban ki lettek stoppolva. Szeretnék visszakapni a pakjukat ezért mindenféle gyertyákkal és egyéb lefele mutató megérzésekkel riogatják a fórum olvasókat. Ez újabb esést generál és bár holnap már lehet, hogy a kistoppolt áron visszalehetne vásárolni az elvesztett papírokat, de a mohóság miatt még lentebb várják majd az árfolyamot, stb...
Így valóban el lehet az árfolyam emelkedést lehetetleníteni.
De muszáj ennek így történnie, elveszít az ember 10% papírt? Na és 40% nyerőnél? Még marad 90%-ra pénz. Meg kell venni a magasabb árfolyamon ezzel erősítve az emelkedést!!
Ha nem így lesz nincs az a szint ami megfogná az esést...
A LONG legyen velünk!!! Csak azért is: Hajrá Panny!!!!
én is kaptam meghívást egy keringőre de mondtam, hogy nem táncolok.
sikerült mást táncba vinni.
viszont kaptam jó mélyen, mert a felkérést követően alá álltam.
Valóban, itt a referencia a lényeg, és ez utat nyithat pl. a Főtáv pályázat megnyerése felé is. Optimistán nézve Miskolc és Gödöllő is csatlakozhat a rendszerre 2011 -ben. Ha Szentlőrinc meglesz, ezt a két sztorit is jobban el lehet adni. Szerintem nem hiába irányították a cégre a figyelmet a korábbi portfolio cikkekkel és videókkal.
hajrá, de egyet vegyél figyelembe: 811*1,29=1046 882*1,29=1137. tudod mit írtam. Nekem is volt bef. hitelre. 1 év alatt nem tudtam volna kivaltani, így inkább eladtam nyerőbe.
grat a nyerodhoz! en pont nem voltam a gepnel mikor a leontes tortent.
eredetileg 1064-re tettem a stopom, de valamiert, kutya tudja miert, de atraktam a parabolic sar-ra. Ugye elvileg az a stop szint:-)
mire visszaertem ebedrol aszittem rossz lapot nyitottam meg, nem hittem el mennyire leszurt.
nekem az alja 735-rol van, de van befhiteles 811-882-ig. szoval azok had menjenek. holnap lesz idom figyelni, igy tudok reagalni gyorsan...remelem lelki erom is lesz hozza.
Sz.lőrins pár éve még falu volt, kb 7000 lakos és 2500 lakás, melynek nagyobb része földszintes családi ház, párszáz (érzésre 200-300) panel lakás, plusz az intézmények, a hőpiac kicsi.
Az egész projekt 40%-a (keop) ingyen van, nagyon nagy bevételtermelést nem kell várni, de nyereség az lesz.
Az egész igazából arra kellet, h. referenciája legyen a cégnek, h. lám meg tudom csinálni amiről beszélek. (kényelmes volt még, h. az uránbányászat miatt, fel volt derítve a környék, a műfajhoz képest kicsi volt a műszaki kockázat)
Bokor? nem tudom mennyire működnek a régi reflexek, de kényelmes lehet úgy tőzsdézni, h. én gazdálkodok a hírekkel!
Felfügg? Majd meglátjuk milyen lesz az adott hangulat, ha pl. holnap lenne bejelentés szvsz nem lenne felfügg.
PANNERGY