Azért szarháziak, mert vettek a funda ismerete nélkül, vagy mert eladtak? Ha ők nem nyúlnak bele, akkor lehetett volna egy heti 5% emelkedés pár hétig, néha egy-egy nap pihenővel és mindenki boldog lehetne. Most meg aki 1140 felett vett, vagy akörül, az nem tudja, hogy mit csináljon.
Persze ezért voltam én pesszimista, meg "keselyű", meg ki tujda még mi mások szemében, mert másképp gondoltam, mint itt a többség.
A befalapkezelők biztos nem. Nem lenne értelme. Ezek hosszútávra vették, most: amikor már látszik a fény az alagút végén nincs épeszű befektető nagybüfi, aki most értelmét látná a kilépésre.
Albreht O., a fúrópartner, az alapkezelők (ha vannak benne: nyugdíjpénztárak is) vételei számomra biztos alapot jelentenek az árfolyam alakulását illetően. Biztos van egy-két sz.rházi spekuláns magyar brókercég is, aki saját számlás kereskedésben spekire vett bele az elmúlt napokban-hetekben, és a TA-t figyelve ma elérkezetnek látta az időt a borításra a funda számottevő ismerete nélkül, de ez legyen az ő dolguk.
PANNERGY