hülyül a portfolio fórum:SSS no mind1, ennek ellenére mondjuk azért örülök, hogy van olyan kispapír a béten aminek normális, aktív fórumja van normális felhasználókkal
ex most rázza ki a remegőkezűekből az összes PE papírt hogy felvásárolja az összeset muhahaha:D
puleo, te meg nyugodj már le:P egyszerűen érzem hogy ha hétfőn ez megtörténne az összes PE fórum azzal lenne teli, hogy "nem megmondtam?" - lehet ha 2 hétig az ilyen árfolyamjósolgatásokat abbahagynád hírt is raknának ki:P
nem tudom ki írta még, hogy nyereségesen akar kiszállni mindenki, csak ugye itt az a baj, hogy rengeteg kisböfi nincs tisztában a fogalmakkal. Ez a papír egyértelműen nem a daytraderől híres, ennek ellenére rengeteg olyan ember van aki már egyszerűen 10 forint nyereséggel tovább akarja passzolni. No ezért nem haladunk feljebb a létrán... inkább 2 fokot visszalépünk. no mind1.
ex most rázza ki a remegőkezűekből az összes PE papírt hogy felvásárolja az összeset muhahaha:D
puleo, te meg nyugodj már le:P egyszerűen érzem hogy ha hétfőn ez megtörténne az összes PE fórum azzal lenne teli, hogy "nem megmondtam?" - lehet ha 2 hétig az ilyen árfolyamjósolgatásokat abbahagynád hírt is raknának ki:P
nem tudom ki írta még, hogy nyereségesen akar kiszállni mindenki, csak ugye itt az a baj, hogy rengeteg kisböfi nincs tisztában a fogalmakkal. Ez a papír egyértelműen nem a daytraderől híres, ennek ellenére rengeteg olyan ember van aki már egyszerűen 10 forint nyereséggel tovább akarja passzolni. No ezért nem haladunk feljebb a létrán... inkább 2 fokot visszalépünk. no mind1.
Kötelező kűr" volt a szentlőrinci 1700 méteres fúrás első 500 méterének teljesítése, de fontos mérföldkő is a társaság életében, hiszen megkezdődött egy projekt tényleges megvalósítása - mondta a Tőzsdefórumnak Gyimóthy Dénes, a PannErgy Nyrt. Igazgatótanácsának tagja. A cég az elmúlt két és fél évben Magyarország felszín alatti hévíz potenciáljának felmérésével foglalkozott és számos önkormányzattal alakított ki együttműködést a hasznosításra.
Reméljük nem a shorttal akarnak kaszálni! :)
Ha ez lenne, a céljuk, már rég bezúgathatták volna, nem lenne nehéz: eladna valaki a vezetőségből pár 10 millióért , és máris 700 lenne.
De nem tették eddig, reméljük nem is fogják, és tényleg kapunk már valami híreket a fúrással kapcsolatban!
nahát ha 2000 lesz őszre lefekszem a miniszterelnőkkel ha akarja
Törölt felhasználó2009. 06. 11. 14:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
jó látni marson hogy nem csak én vagyok az aki litániát tud írni:D
mindezek ellenére különös aprósággal írja le a cégcsoport távoli jövőjét. mindazonáltal egy kijelentésseden nem tudok dűlőre jutni:
"Mivel volt itt korábban egy hányadolás, a korábbi csúcshoz való képzeletbeli igazodás értelmét vesztette." - ezt kifejthetnéd bővebben. Jóllehet, a BÉT történetében még nem sok split történt, de ha pl. az amerikai tőzsdéket nézzük, nem egy papírt már 4-5-6x is "megvágtak". nem hinném hogy ez ne történhetne meg a béten ugyanúgy. az már más kérdés, hogy az OTP viszi a prímet, meg a vezetőségnek is szüksége van erre. Pl. a richter még 50.000es árfolyamon se akart splitet végrehajtani, vagy az émász meg az elmű is megtehetnék ezt, mégsem érdekük. Szerintem simán belefér hogy újra elérje 12.000es csúcsát, bár tény, hogy ez nagyban a vezetőségen múlik.
PANNERGY