foli: szerinted érdekel? Már elnézést de épp az előbb írta be mindenki hogy hány ezres pakkokat vásárolt be a rv-ből. Nem azért vettük szerintem hogy ha esik 100 ft-ot akkor mindenki kirakodó vásárt csináljon. Hirtelen mindenki el akarná adni ezt a 10.000es pakkot állítom neked 500 ft környékén állna a papír. Aminek semmi értelme. nyugi van.
Na, azoknak ugyan lelkizhetünk, nagyívben tesznek a kisbefektetők érdekeire. :)
Mit vársz a brókerektől? Abban bízzunk, hogy egy oldalon állunk az érdekekben. Ha a short most a fontosabb nekik, akkor nem.
Nem tartom túl jó ötletnek. Magunk nyomjuk fel az árat, ráadásul vétellel?
Ha a világban trendforduló következik - bevallom én az elmúlt hónapok rally-ját túlzónak és alaptalannak találom -, akkor néhány száz darabos vételekkel napokon át nem lehetünk hatással az árfolyamra. Ha emelkedésben nem is, esésben szerintem követni fogjuk a többieket.
Amennyiben hinni lehet pl a ma reggeli cikknek, és a 30-as világválsággal húzott párhuzamnak, akkor itt még jöhet egy minden korábbit meghazudtoló mélypont. Ne így legyen, de a történelem ismétli önmagát...
A napi forgalomhoz képest egész komoly állománnyal rendelkezünk. Ha minannyian betesszük eladásra -mondjuk azon a 2800Ft/db-on- a Bokorék le tudják zárni a shortot, aztán jöhetnek a hírek!:)
Majd le kell ülnöm a párommal egy kis egyezkedésre. Eladjuk az autót, megterheljük a lakást, eltöröljük a megtakarításon belüli 20%-os részvény küszöböt, és néhány hónap múlva vagy nagyon szép napra ébredek, vagy magamban... :)
(gondolom a vezetőség is nézi az oldalt, egy kis lelki terror talán emel a fúrófej fordulatán)
én ráérek azt se bánom ha jövőre indul csak meg nem vagyok türelmetlen, ezt a papírt hosszabb távra vettem, az elején tisztába voltam vele, hogy nem egy hét alatt hoz majd hasznot ha hoz... rövidebb távoknál mással próbálkozok.
a bizalom meg töretlen egyenlőre aztán majd kiderül megérte-e...
PANNERGY