Elértem a polgármestert, de nem tudott semmi konkrétumot. Azt mondja, nem is mondhatna, de ebben az esetben az informácó tényleges hiánya a gond.
Mondott egy nevet, de nem tudom, ide leírnám-e. Hubertus: ha tudsz vele mit kezdeni, átküldöm a e-mailen. (nem a többiek kirekesztésére, de én sem látnám a nevemet itt szívesen). A projekt vezetésében van, telefonszám nincs.
Egyébként állítása szerint a fúrók sem mondhatnak semmit (és bár ez ellent mond a Pannergy-s infóval, lássuk be, ez logikus).
Sokat ne reméljünk, mert ahol ennyi pénz és érdek kötôdik egy-egy hírhez, ott a titoktartás alap lesz...
már késő. 12.00ig van nyitva az önkormányzat. Most csak az a kérdés, hogy hétfőn jelentenek-e a fúrásról. Mert ha nem még akkor nyugodtan ülhetünk addig, de a fúrási eredmény előtt akarok nagyobb pakkot venni (vagy eladni:P).
a hó végén nekem is jobb,mint most szombaton.
munkanapon nagyobb az esély több infot szerezni.már több gombóccal benne vagyok,ennyit sztem megér az ügy.
az ötezer db-os eladótól én nem parázok,sztem csak karbantartva van az árfolyam figyelnek rá
és most arra,h ne menjen fel.
ha nagyon tartaniuk kellene a határidőt akkor dolgozhatnak szombaton is... nos a kérdés az az hogy a fúrócsapat az ott alszik-e 7végén is(Sándorfalvai aquaplus fúrja a lukat, nem tudom hogy az emberek akik ott dolgoznak hazamennek-e hisz "csak" 200 km.). mert úgy van értelme lemenni... én nem tudok lemenni sajnos, ez már fix, viszont ha már tutira találtak vizet akkor be kellene vásárolni a papírból, nehogy hétfőn robbanjon a hír, hogy minden faja.... legalábbis a rohamot jó lenne megelőzni.
Veletek egyetemben én is nagyon bízok benne, nem csak a hamarosan bekövetkező +10%-ban, hanem 2-4 év távlatban is egy többszöröződésben.
Mivel 2010-ben nagy valószínűség szerint fidesz-jobbik többségű kormány alakul az még adhat egy kis löketet a geotermiának szerintem. A többi papírból már ki is szálltam és csak ebben vagyok benne jelenleg. Ha tényleg eljön a sokak által megjósolt újabb zuhanás a piacon akkor félpénzzel visszamegyek blue-ba, de PE akkor is marad!
Ezt a februári prezentációt néztétek már? Nem vmi jó minőségű, de hátha találtok benne új infót: link
Lementettem a cikket:
"Köcski Attila szerint a fúrások sikerére olyan területeken van a legnagyobb esély, ahol korábban már találtak termálvizet, ilyen például a tamási projekt helyszíne. Szentlőrinc geotermikus szempontból még nem kutatott terület, ám az előzetes mérések eredménye kecsegtető volt, ezért döntöttek úgy, hogy az első erőművet itt építik fel.
A szakértő azt mondja, hogy a jelenlegi 980 méteres mélységben már mintegy 60 fokos a fúrt kőzet hőmérséklete, így ebben a tekintetben a kutatás eredményei meghaladják a várakozásokat (kb. 95 fokos talphőmérsékletet vártak 1,700 méteres mélységben)."
PANNERGY