tuti hogy nem mert akkor a MOL a CEGE-vel már szarráfúrták volna magyarországot. csak olyan helyek vannak föltérképezve tüzetesen, ahol már fúrtak olaj miatt.
Tisztelettel meghívom Szentlőrinc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. június 26-án (csütörtökön) 13.00 órakor tartandó ülésére.
Helye: Városháza Díszterme (Templom tér 8.)
Dr. Győrvári Márk - polgármester
Napirend:
.
.
.
16. Előterjesztés a PannErgy Nyrt-vel közösen létrehozandó részvénytársaság alapító okiratáról (zárt ülés tartása javasolt)
Előterjesztő: Dr. Győrvári Márk polgármester
.
.
Erről egyébként tud valaki valamit?
a vízbőségről (már ha van víz!!!) már hogy ne tudna beszámolni?
nem hiába van kitörésgátló a fúrás mellett... arról ha mást nem le tudja olvasni hogy mekkora nyomás alatt van a víz... szíriában olajt fúrt... van annyi tapasztalata szerintem a csávónak hogy tudja mekkora nyomás alatt kb. mennyi víz van. és hogy az elég-e. puleo kopizta tegnap hogy a 20-30l/mp-s nyomás már jó lenne.
figy lemész M6 aztán 6os út paksig majd szekszárd fele... bonyhádi haveromhoz úgyis be kell ugranom. reggel írtam egy szigorlatot. délre van eredmény. ha bukta akkor sajnos nem tudok lemenni... no most egyébként az is gáz, hogy fingom sincs merre fúrnak, ha mást nem mindenkit megkérdezek a járdán, hogy nem tudja-e :D bár a portfolios képeken és a térképet nézve, nem nagyon lehet eltévedni arrafelé... a hó végére vége a vizsgaidőszaknak, utána viszont fix hogy elmegyek 1 fúrásra megnézni hogy mit is csinálnak a pénzemmel...
A Pannergy még +ban van. Egyébként meg szerintem is kár ezt naponta boncolgatni. Sajnos a híreket sem csepegtetik folyamatosan, de ha figyelembe vesszük a pénzügyi hátteret, ez is érthető. Szerintem még az első fúrási eredmény sem lesz 10%-nál nagyobb hatású. A Shortzárás után a júliusi irány lehet érdekes, meg -ha lesz- a kormányváltás ősszel.
Addig kár balettozni rajta!
ex: 1x próbáltam tartani a 900at, ment is míg rám nem rohant mindenki :D leszarom igazából, mert van 700ról is... mert úgy gondolom ezer alatt ezt a papírt kb. bagóért adják.
lenne hír ha valaki letolná a seggét szentlőrincre... amikor felhívtam Gyimóthy-t annyira lehetett hallani a hangján hogy nem akar beszélni szentlőrincről , nyíltan megmondta le lehet menni ott a fúrómester bárkinek elmondja mi a szitu.
ex: ne légy ennyire borúlátó.
a HVG mostani számában a megújuló energiákról, köztük a geotermikusról is írnak. érdemes elolvasni.
PANNERGY