Amugy elegansan lehagytak egy fontos kozlemeny kijavitast. Marpedig a szandekos megtevesztest pont az a kozlemeny tamasztja ala. Amugy ha egyszer hagyod, hogy a fejedre szarjanak, akkor maskor masok is megfogjak tenni. Nekem ez elvi kerdes. Az egesz banda vezetosegestul, a kozremukodo kollegakkal egyutt nem erdemel mast mint egy franko cellat. Van meg egy Tokos Lorand is, o volt aki az ISRV-t ertekelte a varsoi tozsde kozzeteteli kozott. Amikor az itteni konyvvizsgalo felnyomta oket, masnap lemondott. Olvashato a polaris kozlemenyei kozott. 17-ben meg ottoban volt reszvenyes. No meg ot is meghallgatnam.... van itt par csemege amit lehet kapargatni.
Én kurvára nem vagyok naiv. Elmondtam, hogy el fogják sikálni az egészet. De ne te döntsd már el, hogy mitől alszom jobban. Ha nem nyomom fel őket, akkor elfogadom, hogy ez normális. Ellopták a pénzem. Leszarom kinek a kurvái. MB húzzon sittre és picsogok tovább. A pénzem máshol visszahoztam.
A lelegezteto 1 ugylet volt, valoban az egyetlen igazi uzletuk, azonban ok evekig szamtalanszor sorozatosan szandekosan tevesztettek meg a befektetoket. Ez a lenyeg. Az, hogy szp bolhas kutyaval hentergett azt o is utolag tudta meg szerintem.
A PSZÁF beolvadt az MNB-be. Tehát ha az MNB tett feljelentést, akkor házon belül "hozzájuk" fog kerülni. De köszi a kiigazítást. A lényeg, hogy az MNB nem fogja a kisbefektetők érdekeit képviselni az ügyben. Ők teljesen más szempontból kellene, hogy foglalkozzanak az üggyel, mondjuk minimum 5-6 éves átfutással.
Az igaz, hogy Máyer már régen elhagyta az országot? Ha nem jelenik meg, és nem.fárad be X napon belül Kósa vagy Máyer a kihallgatásra akkor bizony kiadják rá a körözést
OTTone