hogy lehet ennyi pénzt eltapsolni? mondjuk úgy, hogy hogy gyuri bácsi a saját fiát megbízza, hogy 55milliárdért felújítsa az mnb székházat, amiből aztán a fia haverja lecserélheti a 485milliós ferrárit egy jobbra.
Nem csalás tőrtént itt ekkora bevétel mellet ,több mint 50miliárdos volt, tehát nem így sikkasztottak, hogy direkt nem tettek jelentést a bevételről és igy tudták ,hogy bírságot kapnak majd és ,ez álltal nem fizették be ,ezzel felfüggesztve megszüntessék a részvényt és lehúzzák a pénzt...!?
Ennek alapján, ahogy már korábban is írtam, a Társaság menedzsmentje szerintem jelentős értékben követhetett el sikkasztást, csalást, csődbüncselekményt, a számviteli törvény megszegésével többféle egyéb bűncselekményt is elkövethetett. Pl. ebben a közleményükben is benne van hogy az államtól többmilliárdos bevételt kapott az OTTone-, de most nincs sehol a pénz. Hihetetlen, hogy ezt megúszhatják ....
No azert meg nem nyomtalan a ceg, azonban kivancsi leszek holnaptol mi lesz elerheto a bet oldalan. Holnaptol torlik a wc papirt. Kivancsi vagyok, hogy a kozlemenyeiket is torlik-e? Sokat mondo cselekedet lenne.
tüntetik el még a nyomát is a cégnek. A BÉT oldalon már régen nem is szerepel. Érdekes menet lesz, sajnos a kárvallottak a sóhivatalba mehetnek panaszra.Úgy tűnik meleg a pite.
OTTone