Úgy tudom,hogy nem,legalábbis Kupec az utolsó részvénykönyv alapján még nagy tulajként látta.Most meg tudjuk,hogy zűr van a cégben,és az árfolyam is a béka segge alatt van.
Van egy olyan érzésem ,hogy esetleg a 4IG munkálkodik a cég körül.Most került be 4IG tanácsadó testületébe a nagy német hadiipari óriás RHEINMETALL Elnök Vezérigazgatója,valamint a cég majd 25%-os részesedéssel van benne 4IG-ben.Nekünk meg még úgy tudom,hogy megvan a NATO minősítésünk,úgyhogy jól jöhetne a 4IG-nek. Régen is volt együttműködés a Telekom kapcsán,ami nem jött össze,és lehet,hogy a két cégvezető sincs már túl jóban,és így nem tudnak,vagy akarnak megegyezni esetleg az OTT-ONE felvásárlásáról. De ez csak egy összeesküvés elmélet,lehet,hogy semmilyen alapja sincsen.
Nehez eldonteni, h ezt a jatekot egyutt jatszak, v egymas ellen. Abban szinte biztos vagyok, h nem ertunk. Az mnb sztem is uzent. Kerdes, nekik, v nekunk? Szindarab ez. Foszereplok: mnb, mkb, bet, gyapjas, management. Kajtar? Mi meg a statistzak vagyunk. Hajra magyarorszag!
Szerintem a ceg tett erte,h kinezzek maguknak,most meg mar csak a hiabavalo elkesett kapalozas megy. Ez a 2019-es beszamolo ujraertelmezese vegkepp betette nalam a kaput,szerintem ezzel a napnal is vilagosabban meguzentek,h itt igy ebben a formaban nemlesz mar semmi. A vegtelensegig jatszhatjak ezt a jatekot,epp most tortenik az erosebb kutya baszik tortenet.
Nem a mennyiseg a sok. A ceget szerintem is kinezte maganak valami, jol irod, neres hanyadek. Kerdes, h ebben a dramai darabban a vezetes mint szinesz, v aldozatkent van jelen? Ne feledjuk, a cegnek jo kapcsolatai vannak a hatalommal. Vagy csak voltak? Az, h ami itt tortent igaz lenne, nehezen tudom elkepzelni.
OTTone