Most van az, hogy elvesztettem a fonalat. Volt egy 2020-as könyvvizsgálat, amire Gyapjas rászart és lelépett. Megcsináltatta a cég egy másik kv-val, ami most rendben is van. Erre most fogja magát valaki/Gyapjas és felnyomja a céget, hogy 2019-es kv-t is újra kelljen gyártani? WTF????????
Hihetetlen ez az egész időhúzás! Mondanám, hogy nevetséges, ha épp nem lennék érintett a beragadt részvények által... Mikor lesz a közgyűlés? Qrva jó lenne már végre megtudni, hogy mi a terv! Mire számítson a sok befektető?!
Nem illik,meg nem szokásom külcsíny alapján véleményezni embereket, dolgokat, de azon a logo-n ott az aláírás mellett azé' nekem is megakadt a szemem így 2022-ben. :)))) Most akkor mi a lényege vajon az egésznek? Gyapjas úr átgondolta, visszavonja. Mert nem jó. Amit ő csinált. Vagy hogy megy ez? A minőségügyi ellenőrzés során véletlenszerűen kiválasztott anyag pont a 2019-es,ami pont nem felel meg és pont annyira,hogy vissza is kell vonni? Bárki csinálta az auditot,ügyes keze van. Belenyúlt.. :))
Pláne higy bevallottan kb. semmit sem csinálnak. Nem tudom hogy áll a büntetés kifizetése, meg a visszajövetel egyeztetése a korrekt mnb vel... alkudoznak, egyeztetnek egyáltalán?
Én azt látom, hogy lefeleződött az adózás előtti eredmény, az adózott meg 25%-ra esett vissza. Az egy részvényre eső eredmény is negyede lett a 2020-nak. Szóval nem minuszos a cég, hurrá, de 2022 H1 siralmas lesz, ha ezen a pályán mozognak.
OTTone