Szolidan

Regisztráció: 2017-11-27 10:16:10

Hozzászólások száma: 149

Utolsó hozzászólás: 2021-11-29 13:22


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 4
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-02-18 20:22-ig (2 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
próbáld meg még szolidabban

utolsó 20 hozzászólás

Financial Forecasts hétfő, 13:22
Szia!
Bocs, hogy belepofázok, egy adr két részvény tehát 100 rubel osztalék/adr
OTTone csütörtök, 16:34
Sziasztok! Minden bántó szándék nélkül érdeklődnék, miért nem jön el a közgyúllésre az akinek van részvénye?  Nem érdekli? Lemondott a pénzéről?  Túl kevésnek gondolja a részvényszámát? Szarik az egészre? Nem hiszi, hogy számon kérhetőek Májerék? Vagy mi? Tényleg érdekelne!
OTTone kedd, 14:35
És természetesen az is kiderül, hogy a sok fórumon szájkaratézó közül mennyien hajlandóak valóban tenni valamit!
Financial Forecasts 2021. 11. 21. 13:48
Az én szövegértelmezésem szerint nem ellopta valakijét hanem megsokszorozta a sajátjait valami trükkel, de lehet én értelmezem rosszul, vagy te?
Financial Forecasts 2021. 11. 21. 12:37
egy pici off:
https://24.hu/fn/gazdasag/2021/11/21/kriptovaluta-trukkozes-53-millio-forint/ ;                 most akkor biztonságos vagy nem?
Financial Forecasts 2021. 10. 25. 19:38
Azt, hogy ki mikor jelent meglehet nézni valamilyen összefoglaló táblázatban vagy csak egyéni oldalon?
Financial Forecasts 2021. 10. 24. 13:17
A logika jó, én nem értek a közgazdasághoz, próbálok figyelni itt a fórumon olyan emberekre akikről úgy gondolom, hogy értenek. A logikai érvelések nagyjából egy irányba vezetnek: rohadt magas infláció. Ezzel a kis paraszti eszemmel egyetértek. Te és én meg sok más megtakarító ember mit tegyen most, hogy ne inflálják el a megtakarítását, kp nem jó mert elinflálódik, részvények túlértékeltek, kötvény nulla hozam. Akkor miben tartsd a pénzed? 
OTTone 2021. 10. 24. 11:13
PS: Szeretnék majd minden gyanakvó részvényes nevében elnézést kérni M. úrtól amennyiben kiderül, hogy csak a csúnya gonosz Gyapjas nem ért a könyveléshez és a cégnél minden rendben. Működik a CNC esztergánk, hasznot termel a szerverpark, együtt működünk (pénzért) a Hungaro controllal a reptér felügyeletén. Ne adj Isten olyan jól megy a bolt, hogy egy-két éven belül még osztalékot is fizetnek a részvényeseknek . :))
OTTone 2021. 10. 24. 10:59
Bocsi még egy gondolatom van aztán elengedem a témát: Igazán irigyellek, hogy bérből és fizetésből élőként megteheted, hogy neked ez csak játék. Én és szerintem sokan mások nem így gondolnak a tőzsdére. Nekem játék a lottó, meg a lóverseny, a póker.  Mikor fogadok egy lóra azt a pénzt úgy tekintem, hogy nincs, és ha jó volt a tippem akkor örülök, ha nem akkor így jártam, ha úgy érzem becsaptak, mert a lóval ami esélyes volt csak azon fáradozott a hajtója, hogy elbújjon a mezőnyben akkor pfújjolok, de nem akkora a gáz, mert ez egy kidobott pénz volt szórakozni mentem és a hajtó nem ígérte meg hogy a pénzem jó befektetés amit a legnagyobb gondossággal kezel.  Ellenben én a tőzsdére azért hoztam a MEGTAKARÍTÁSOM (nem a konyhapénzt), hogy befektessem és fialtassam (Szerintem rajtam kívül még sokan). A megtakarított pénzt belehet fektetni sajnos rossz üzletbe is és ezt itt mindenkinek tudomásul kell vennie. Ki-ki vérmérséklete szerint kockáztat, kisebb nagyobb haszonért. DE SENKI se azért, hogy a befektetése körül még a gyanúja is felmerülhessen a szándékos átbaszásnak. És ha felmerül akkor ki-ki vérmérséklete szerint reagál. Nem kell azonosulnod senkivel sem, lehet hogy ez neked csak játék, de valakinek lehet hogy minden megtakarítása, nem kell egyetértened vele de legalább hagy kiabáljon.
OTTone 2021. 10. 24. 10:34
Lehet, hogy nem vagyok jó emberismerő, ennek, megítélése szubjektív. Szerencsére mi emberek nem vagyunk egyformák más és más felfogással, nézettel véleménnyel élünk. Amiket kifogásolok az írásaidban: 1. Amikor létrehozták az ott1coop email címet amire az összefogás szándékával jelentkezni lehetett aktívan fórumoztál, tehát írhattál volna te is amennyiben szándékodban áll csatlakozni. A csatlakozók közül a legnagyobb részvényes vezetésével volt egyeztetés az ügyvédnővel, erről megjelent információ a fórumon (mi várható, kb. költség) illetve email ment minden részvény darabszámát közlő csatlakozni kívánó taghoz. A kb két hét múlva létrejött találkozón a szerződést meg kellett kötni az ügyvédnővel ahhoz, hogy legalább az első hivatalos lépéseket megtudja tenni a kisebbségi részvényesek nevében. Ezután újra email mindenkinek illetve csatlakozási végső határidő közlése a fórumban is. Tehát ha írtál az ott1coop -ra szándékról mindig kaptál emailt, ha nem írtál akkor a fórumon olvashattál határidőt. Szerintem minden lehetőséged adott volt a csatlakozásra és aki csatlakozott később is kapott tájékoztatást. A 8,2% a kisebbségi részvényesek összefogása! A közgyűlésen bárki szavazhat, belátása szerint bár(mi)ki mellett, ellen, de ahhoz ott kell lennie  A probléma az szerintem, hogy te azt várod a 8.2% győzzön meg téged arról hova szavazzál. Pedig nem akarnak senkit sem meggyőzni, elvileg minden részvényes eltudja dönteni merre szavazzon, elég e neki a cég kommunikációja vagy mást várna, bízik e a 4 éve tartó ígérgető vezetésben vagy már nem, elhiszi e hogy minden jó úton halad a 2017- es kolumbiai üzlet, a rendszám felismerő rendszer, vésztői projekt, asura, Salgótarján, nyilvános tőkeemelés megemelt összeggel majd a visszavonása, és azóta kuss a titokzatos emelőről, lélegeztetőgép, maszk behozatal közel nulla haszonnal, polaris, isrv, Szóval igen nem meggyőzni akarnak, ha nem tisztán látni szeretnének és igen ehhez kell a te szavazatod is és még annak a 2300 kisbüfinek a szavazata akik ennek a cégnek a részvényesei, a 8,2% csak elindított valamit, valami tisztábbat valami mást, de ez csak hamvába holt próbálkozás lesz a azon emberek szavazata nélkül akik szeretnének tisztán látni. 
OTTone 2021. 10. 23. 18:33
Olvasgatom a hozzászólásaidat napról napra és csak csóválom a fejem, eddig sikerült lebeszélni magam arról, hogy reagáljak mert nem hiszem, hogy valamit is segítene rajtad, de a mai termésedre már muszáj leírni a gondolataimat. Azt a az összefogást kéred folyamatosan számon akik tenni próbálnak valamit, mindenkiért. Sajnálattal közlöd, hogy te nagyon szerettél volna csatlakozni csak akkor pont nem tudtál, viszont abban a közel másfél hónapban ameddig lehetett csatlakozni és azóta is majd minden nap folyamatosan osztod az észt, véded a céget és baszogatod azokat akik valóban tesznek valamit. Sikerült elérni egy közgyűlés összehívását ahol valamilyen szinten kénytelenek szint vallani, már csak a szavazatok számával is, mert ők tudják, hogy náluk hány százalék van bennfentes kezekben amivel leszavazhatják az összefogás 8,2% -át. (amennyiben tényleg csak ennyi, :) ). Te aki nagyon sajnálod, hogy kimaradtál az összefogásból és eddig semmilyen információt sem osztottak meg veled a piszkok, most közlöd, hogy csak akkor veszel részt a közgyűlésen, ha online lesz igaz akkor se biztos. Kérdezném: szerinted egy tenni akaró részvényesnek nem az lenne a dolga, hogy ott üljön és leadja a szavazatát? Pláne, ha még olyan okosakat is ír mint te? Minél több részvényesnek kell elmennie és szavaznia, mert aztán, ha ne adj isten  leszavazzák a jelenleg kisebbségnek gondolt részvényeseket a bennfentesek, te leszel a leghangosabb a fórumon aki azt írja: bezzeg ha el tudtam volna menni én tudtam volna hogy mit csináljunk. Fiatal srác koromban azt mondta nekem egy bölcs idős ember a lóversenypályán: Öcsém a HA - val kezdődő tiketeket a VOLNA kasszánál fizetik.  Egyébként azt sem értem, hogy te és a hozzád hasonlók miért várják el a 8,2% -tól és a rajtuk kívül megjelenő részvényesektől, hogy helyettük döntsenek? Egy utolsó gondolat: ha nem jön össze az online közgyűlés és így nem tudsz 99,9% -ban részt venni, KÉRJÉL MOZGÓURNÁT!
OTTone 2021. 08. 23. 11:51
Financial Forecasts 2021. 06. 20. 10:11
Nem a vállalkozó(k) védelmében mivel tényleg brutális árakon dolgoznak, de azt megnézte az ismerősöd a számolásnál, hogy a vissza osztott ár tartalmazza-e:
1. Fuvardíj
2. Raklaphasználat díja
3. Vágási veszteség
4. Habarcs költség (itt szintén raklaphasználat és szállítás)
5. Rakodási költség
6. Vissza fuvar díja
Szóval tényleg nem védem őket, de vannak olyan költségek amit egy egyszerű osztásos darab áras számolásnál nem látunk.
Nem minden esetben vagyunk becsapva, tízből max nyolcszor. :)
Financial Forecasts 2021. 06. 14. 13:30
Köszönöm
Financial Forecasts 2021. 06. 14. 10:46
Szia János!
Emlékeim szerint hetekkel korábban volt egy Credit Suise elemzésed, de sajnos nem találom. Szeretnélek megkérni, hogy ha van rá lehetőséged feltennéd ismét egy friss vagy eredeti verzióban!
Köszönöm
OTTone 2021. 06. 08. 14:39
Fingom sincs,de nem is érdekel, mert nem aggódom miatta, jelenleg csak technikai kérdés, lehet neked van igazad. Én csak Donquato beírására reagáltam, "nyugtatni" szerettem volna. Erre betámadnak. :)))))
Ezért  is nem írok a csak mosolygok a Hamiskártyáshoz hasonló szánalmas idiótákon.
OTTone 2021. 06. 08. 14:26
"Drága Barátom!" Hülyeségeket általában te írsz(#92066,#92055,#92047, stb) én leírtam mit mutat a Cib. Valószínűleg van másnak is Cib-es számlája, ő ugyanezt látja.
Ettől függetlenül nyilván nem nulla a részvény értéke mert nem törölték, csak a cib így jelöli, hogy miért azt nem tudom.
OTTone 2021. 06. 08. 13:33
Ne aggódj, a Cib már több mint egy hete lenullázta! Teljes veszteségként számolja.
OTTone 2021. 05. 27. 14:40
Szerintem kérdezd meg a Wirecard tulajokat az EY eredményes működéséről.
OTTone 2021. 05. 25. 16:39
Írtam

friss hírek További hírek