Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Szia. Mert a BET-en mindenki "Warren Edward Buffett"...😁👍. Hamarosan majd a NAV nak is be lehet fizetni a járandót. Majd ami megmaradt azt lehet elverni "Magyarhonban". Kint nem ér sokat sajnos 😁
Te se személyeskedj, ne hagyd magad felhúzni. Muszáj törólnöm a személyeskedèst. Nekem jóval több, de nem cserélném le OTPre, de mindenki másképpem gondolkodik, más a cél
Én nem akarok semmit bizonyítani, csak azt mondom, hogy olyan nincs a tőzsdén, hogy csak nyerő üzleted van, lehet hogy összességében nyerőre állsz, de akkor is volt bukta üzleted ebben biztos vagyok, csak nem vallod be, nem érdekelnek a hazugságaid, láttam amit láttam a brókercégeknél, volt ahol odaengedtek a belső indormációkhoz vagy a nagyob üzletkötéseket a szemem előtt bonyolították le (jóban voltam kirendeltségvezetővel), amikor hirtelen eladtak mondjuk az FHB esetén több tízezer darabot, láttam a következményeket, láttam ermbereket pánikba esni, fenyegetőzni, megakarták verni a brókereket, testőrt fogadott az egyik, ezt mind láttam, ha te még nem éltél át hasonlód, fogalmad sincs a tőzsdéről.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!