Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Idézet a másik topikból, csodálatos vízió a mai emelkedésre: "Ha észre veszitek akkor mindegyik nagy papír toporog! Mivel a mindenkori max közelébe került a BUX tegnap. Azt ugye le kéne győzni. De ilyen hátszállel meg fog történni. Szerintem még ma! Csak ilyenkor kicsi oldalazás van. OTP nagyon jó minden téren! Nincs miért esnie. Amint BUX átlépi a mindenkori csúcsát el fog szakadni a cérna és megy fel meredeken! Semmi nem indokolja esést! Ábra se mutat ilyet! Zászlós alakzat."
Engem is kóstolgat pomper úr de levegőnek kell nézni. Az jobban fáj neki ha nem reagáltok rá . Imád a figyelem középpontjában lenni . Lubickol ha szerepelhet
Ebben van igazság, de a az OTP jobban meghatározza a BUX irányát, mint a Mol. A MOL hiába megy lefele, arra nem építhetek BUX shortot, mert a BUX irányát kb 40%-ban az OTP határozza meg. ha megnézed az OTP és a BUX görbéje mutatja a legtöbb hasonlóságot. Tehát azért kell az OTP-vel foglalkoznom, mert ez dönti el a BUX irányát is, másrészt szívesen vennék OTP-t de lejjebb, ezzel sokan így vannak. Volt 5-600 darabom túl gyorsan szórtam ki őket.
Hathorral nekem semmi bajom, félreértetted. Pomperj mester, a tévedhetetlen akar innen kitetetni egy kollégát, mert az illető nem osztja a véleményét. Rá értettem, amit írtam..
Miért nem a MOLban nyomod az esést? Az Július óta lényegében nem ment sehova! 0Ft a teljesítménye azóta Az huzza vissza a BUXot! Nem az OTP! Az OTP akkor 12500 volt, mikor a MOL 2880, most is annyi! Huzza vissza a BUX-ot folyamatosan.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!