Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Végig hallgattam csányi beszédét, Ukrán és Orosz bankokról pozitívan nyilatkozott, Oroszországból idén biztosan pozitív eredményt vár, Ukrajnából 0-ás vagy pozitív profit. Kivonulni nem akar, csak ha jó ajánlatot kap. Szerintem erre is veszik.
"Rövid táv"-ot definiáld kérlek, mert ez valakinek perces, van akinek a 4 órás is az. Az augusztus 10 óta tartó lefelé tartó szakaszt korrekciónak gondolom elsődlegesen, ami akár véget is érhetett a mai aljjal.
Ha holnap is így halad tovább, kénytelen leszek magasabban visszavenni. Hetek óta ültem a kezemen, hát sikerült pont rosszkor "okosnak" lennem... Azért hajrá OTP!
Lezúzták 23-as FIBO-ig, pipre pontosan onnan pattant, nekem ez eléggé gyanús. Ha az eddig 8230-as alj alá megy, akkor már valóban mélyebbre fog menni. Viszont ha marad a momentum, akkor tényleg 10,5 k lehet a következő cél.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!