Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Mondtam már, hogy szakaszosan vegyed !!!! 100 legyen közte! Pl: 1250-1150-1050- (950 nem éri el nem baj)-1050-1150. Eladás lehet szakaszos és egyszerre is. DE NE FELEDD , N É H A A KEVESEBB T Ö B B !!!!
Na most nézem 1334-en teljesült végül is, a 33-ra betett. Nem volt nagy, mert megint túl hamar vettem már. De a mostani körben nem szórtak ki aljon a nagyok, a múltkorinál betojtam és mínuszban dobtam :-/
Mi volt ez az utolsó 1 óra?? tegnapról áthozott vételt tudtam eladni 8700 közelében.Ilyet csak akkor csinálnak ha hír van mögötte,nem?Habár a záró meg kiábrándító volt nagyon.Valaki(úgy értem brokerház) csak nagyon elshortolta magát napon belül,és megszívatták?mert azért ilyet is láttunk már.
Ezek a vételek se mindig jelentik azt, hogy már láttuk az alját, sőt! De hátha, én inkább lenyelem a békát és visszaveszem fentebb, csak forduljon már!
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!