Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
első ránézésre szvsz a tegnapi napos zöld gyertyában mozoghat az árfolyam .Mindenképp szükséges ehhez az elképzeléshez a mai nyitó értéke a gyertyánknak.mai első támasz 8480-8500-ellenállás 8680-8700
Sajnos a totsde keteselyes. Biztos nincs. Lehetosegeket latolgatunk. Mai piacon plane barmi lehet, OTPben kulonosen, mert sok minden hat ra a jelenlegi valsagos piacon. En TAra tudok hagyatkozni, azt kovetem napi szinten OTPre. Az is gyorsan valtozik, de szintek azert vannak, amit tegnap is megvettek, hiaba zakozott usa, meg futik. Ezert nem is ertettek az emberek mi volt tegnap. 8320as tamaszrol pattant. Beszurr napos haro.szogbe egy egy engulfimg bullish gyertyaval, amit visszatoltak zaroban a haromszog alja ala. Ezzel ketely maradt. Bozonytalansag, hogy sikerul-e pozitivban maradni ma is. Tegnapi eros gyertyara kene egy emelkedo gyertya, de futuresok bizonytalanok.
Megnézve a MOL-t, Richter-t az OTP elvált tőlük, már valahol pomperj projekciójánál kellene lennie. Ők viszont alsó támaszokon csücsülnek. Bármi lehet és annak az ellenkezője is.
Nos... nézek pár chartot: Napos chart és a szűkülő háromszögem. A háromszögből kilépett le tegnap, ma visszatesztelte azt, alatta zárt https://www.tradingview.com/x/EFR9IbZp Másik naposom a leszorító maradt fent, és alul a 8320as trendvonal, mint támasz szint. Ott dupla alj. https://www.tradingview.com/x/4FsPS4nj Kétesélyes így a dolog nálam. Holnap mutatja magát majd a piac
Én most a mitévő legyek állásponton vagyok. Állandóan viszket a tenyerem, hiába megfogadom, hogy most nem veszek, majd lejjebb. Utána meg fáj ha kimaradok. Bár az igazat megvallva nekem kicsit szórakozás ez, meg itt írogatni is, telik vele az idő lehet poénkodni, de komoly dolgokról is értekezni, tanul is valamit közben az ember, vannak jó elemzések, meg ilyesmi. Persze néha be tudok sokallni, és elegem lesz az egészből, de utána újult erővel térek vissza. Kicsit olyan függőnek is érzem magam egyébként bevallom. :) Volt egy szerencsejátékos időszakom jó 10-15 éve, de rájöttem ez jobb, mert ha a ruletten kijön a nulla, akkor vége, itt még mindig van remény, -50% is lehet pluszos újra. ;) Na de vissza otira, tényleg kellene egy szlovén bankos hír , vagy USA támogatás, hogy felfelé tudjon mászni, anélkül csorgás a vége, és mivel hétvége jön hitelminősítéssel ezért szerintem is beadják majd, kérdés mennyire.
Köszi a tippeket, próbálkozom. De a múltkor jól megégettem magam (vagyis inkább marha voltam mert elegem lett és besokalltam) most óvatosabban nyomom. De tanulunk a hibákból most nem ráztak ki a majmok az aljon, örülni kell a kis pluszoknak is.
Lefelé 60%- felfelé 40% a rászánt lóvénak!! Nem baj, ha nem fogy el, akkor csinálod jól!! Ne pecázz az aljra, se a csúcsra!! Az nagyon ritka, hogy bejön (szerencse és tudás) , mi ahhoz keveset tudunk és nem is vagyunk szerencsések ! :)))) NE akarj egy nap alatt meggazdagodni!! HA + egy tranzakciód akkor pénzt kerestél és nem buktad!! TÜRELEM!
Itt már nehéz kiszámítani mi a rossz hír. Én most a gázt néztem és tankönyvi fej váll van naposon, ami a téli és inflációs aggodalmakat hűtheti például, de nem igazán merek állítani már semmit.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!