Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Én meg pont most indítottam, szerintem még a jövő hét elején mindenképpen benne van a 9600 támadása! De ott körül én is lépek, a további emelkedést(legalábbis egyelőre) nem tartom reálisnak.
Igen,a tegnapi nap volt egy próbálkozás a shortosok részéről,vissza szorítani az árfolyamot 9000 alá,nem járt sikerrel.Második próbálkozásnak,már nagyobb a valószínűsége,hogy össze jöhet,de a mai nap is azt bizonyítja,egyelőre,hogy erősebb a vételi nyomás,mint az eladói.Mol eladás után,otp-t vettek sokan. Ettől függetlenül,én személy szerint 9290-ée 9340-en lezártam a longokat.
a mol miatt egy kicsit lekerül az otp a rivaldafényből,de egyelőre semmi
jele annak,hogy a lassú-folyamatos emelkedés abba maradna.9030 a
figyelemre méltó szám.Ott fejeztük be az októberi hónapot.Ha még egyszer
vissza megy oda,akkor 80%biztonsággal mondhatjuk szvsz hogy a 8600 is
meglesz. USA és DAX enyhe optimizmussal kezdi a kereskedést nyitáskor.Délután fontos munkapiaci adatok USA-ból.
Szó sincs erről, napok (vagy lassan hetek) óta kevés eladó van és valaki veszi is, USA-n látszott, hogy nem esik akkorát, így visszahúzták. Persze ez még nem jelent semmit, könnyen fordulhat a hangulat, egy komolyabb eladó hamar lenyomná az árakat.
pár nappal ezelőtt ugyanaz történt mint ma. délután háromnegyed négy körül jött egy kis tőke és nagyon gyorsan felhúzták több mint 200 forinttal az árfolyamot. nekem ez inkább ijesztő mintsem meggyőző. kevés pénzzel könnyen lehet le és fel mozgatni az árfolyamot. honnan tudjam, mikor jut eszébe valakinek játszadozni picikét? emellett elég gyakran fordul elő, hogy a BÉT dacol a külvilággal. mindenki mínuszban, mi pluszban. utána meg fordítva.
Én látok ott azért egy rövid távű csökkenő trendet, egy jól kivehető trendcsatornában mozgott le az árfolyam 9680 Ft-ról 7830 Ft-ig. Ráfoghatjuk. Hosszútávon meg egyértelműen csökkenő volt a trend. Természetesen ezek az alakzatok nem 100 % -osan jeleznek előre, ez a fordított fej-váll is csak közepes megbízhatóságú, de sokat segíthetnek a pozíciók nyitásában, a vételi-eladási szintek meghatározásában. Én használom is őket aktívan. Ha most valamelyik nap látni fogom azt, hogy a keresekedés első 1 órájában megtépik a részvényt, 1 óra alatt 2-3 milliárdos forgalom jön és közben emelkedünk, simán beleveszek, majd rakom is rá a stop-ot( B terv pánik esetére). Figyelek, jó esélyt látok most az emelkedésre.
Ezek az emelkedések némi optimizmusra és lelkesedésre adhatnak okot, mindemellett a fundák továbbra is változatlanok. Figyeltem a fordított fej-váll alakzatos beírásokat és úgy döntöttem, hogy mégis csak beírom, hogy ez valójában nem fordított fej-váll alakzat, még ha úgy is néz ki, hiszen nincs hozzátartozó közvetlen megelőző csökkenő trend, ami az alakzat alapfeltétele kell legyen. https://elemzeskozpont.hu/fej-vall-tozsdealakzat-kereskedese-megbizhatosaga-tipusai A 10400-as célár is szép, ami a jelenlegi árfolyamhoz képest 13%-os emelkedést jelent. Ez elég brutálnak hangzik ilyen makroklímában, mivel továbbra is medve piac van, elnézve akár a külföldi indexek grafikonjait is. A mai esés érdeklődés hiányában ugyan elmaradt, még az is lehet, hogy Q3-ig fel, sőt utána is. A véleményem mégis az, hogy bármikor lehet egy pánik, amire nem árt egy B terv is.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!