Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
8904 R első órában maradt a nyitás előtt felvázolt kereskedési sávban az árfolyam. 8834-8948.Mivel a tegnapi gyertyából kiesett az árfolyam,így 8800 közeli zárás lesz.
1)Azsia ma reggel jo naagyot esett. HangSeng -3.7, China A50 -1.9%, Nikkei -1%. Az Europa indexek 1-1.5% esesben vannak. NDX futures -1.5%, SPY futures -1%. , A kiemelten most figyelt AAPL chartja vilagos jelet adott: a felfele menet nem impulziv. Az utolso 10 nap rally felfele korrektiv volt. Es vege van. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20221028v00xc3jb4.jpeg . 2)A mai nap fontos lesz a tovabbi irany szempontjabol. A nyitas lehet olyan, hogy azonnal letor minden tovabbi rally eselyt. DE, a DOWban meg egy rally lehetseges. A SmallCaps es NDX szinte biztosan lefele fordult. , Reszemrol az olajosokon kivul semmit nem tartok tovabb. Nehany labujjhegynyi pozicio van Aranybanyasz temaban, hatha a kinaiak elkezdik venni.
Viktor atyánk bejelentette az újabb árstopokat. Közben jövőre egyszámjegyű inflációt akar. Nekem nem jön össze a kettő...Amíg tartja a stopokat, az önmagukban 4-5%-ot jelent, tehát ha elengedik egyszer valamikor hiába csökkenne le a mostani hazudott szám 20-ról mondjuk 10-re, a stopok kivezetése azonnal lök majd rajta 4-5%-ot. Kabaré már amit művelnek. Ezek alapján nagyon lassan fog lemenni az infláció, a pmáp kamata biztos bevétel, szemben itt az otp kockázatokkal, nem látom miként tudna 9000 fölé menni...Nekem is van még puskapor, de már gondolkozom, hogy inkább pmáp-ba rakom. Addig amíg 8-9 közt toporog, és szerintem ez még eltart egy ideig, a pmáp jó hozamot hoz.
a franciáknál csúnyán meglódultak a fogyasztói árak októberben, a spanyoloknál viszont a magas értékről a vártnál is jobban "visszaestek". de a japánok se panaszkodhatnak, nő az infláció és a munkanélküliség. 42,7 százalékkal nőttek az ipari termelői árak magyarországon. egy krimi. lássuk, mit tudnak a németek. mindjárt GDP, délután meg fogyasztói árak. a ma eddig közzétett adatok szinte kivétel nélkül rosszul néznek ki.
Az biztos, hogy érdekes napok lesznek és én is inkább lefele várom, így még vétel is lehet belőle... csak jön a négy napos szünet, ami alatt sajnos bármi megtörténhet, ami mostanában általában rossz szokott lenni :(
Kérdés az, hogy a nyakvonal fölött tud-e zárni, illetve mennyivel? Én nem hiszek benne, tegnap icike-picike pluszban dobtam az összes papírt, egyenlőre partvonalról figyelek és várok a süllyedő megfeneklő hajóra. Sosem tetszett a maszatolás, főként amit mostanság a BÉT művel.
nem kell tépni, nem erre gondoltam. de egy kicsivel több élet lehetne a parketten. sztem ma voltak pozitív hírek, és elég baj, hogy szó szerint semmilyen hatást nem gyakorolt a bét-re. az én olvasatomban ez annyit jelent, hogy senkit nem érdekelnek a magyar részvények, még a blue chipek sem. :-(
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!