Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Hidd el a legkevésbé érdekel az,hogy népszerű vagyok e ,egy személytelen topikban vagy sem :) Elemzéseknél egy dolgot nézek,kinek mekkora arányban jön be a jóslata! Ha ezt leírom és ezért nem leszek kedvelt hát istenem :))))
Saját magadnak alapoztad meg a népszerűségedet és ha már nem is olyan céllal írsz, akkor is mindenki így reagál rád és támadásnak veszi... Szerintem kezdjél újra mindent tisztalappal, de ez csak egy vélemény :)
Én szigorúan a formáció miatt kérdeztem rá a medve-bika váltásra (ha a 9700 fölé zár akkor teljesül az emelkedő csúcsok emelkedő völgyek feltétel). A részvények értéke a cég profitjától is függ! Az hogy az OTP ennyire visszaesett nem a profitnak volt köszönhető mert az úgy néz ki az idei évben is elég komoly lesz a bevétel... Ami a recessziót illeti, igazad van. Kemény év lesz a 2023-as, de azt hozzá kell tenni hogy vannak olyan történések amik bizakodásra adnak okot (Európa energiafüggőségének csökkenése Oroszországgal szemben, Magyarország EU-val való kiegyezése is alakul). Ha a kormány nem tépné ennyire a bankokat sokkal hamarabb is felszökhetne az árfolyam szerintem.
Ja és hiába lesz parádés az OTP Q3-as eredmény, a tőzsde a jövőt árazza és nem múltba tekint, márpedig a Q3 a múlt, lásd Raffi már esik, Erste ma még nagyon megy, ráadásul réssel indított, de hétfőn már tuti, hogy ütni fogják.
390 alá várom az eurót, ami azért visszalöki az inflát, hozamokat, otp meg szépen megveri az államkötvényeket, így a könyv szerinti érték sem elképzelhető jövőre.
Vissza olvasva, akkor a medvét már a többség temeti, vagy csak elfelejtik, hogy a recesszió csak most veszi a kezdetét, és elhúzódó 3-5 évet várnak az elemzőházak.
Nem bántásból írta, ráadásul szerintem van is benne igazság, de te erre rögtön besértődsz, mint egy ovis .. Csupán a vélem3nyét írta le, ahogy bárki. Pl. Te is. Peace.
Ajanlom, hogy szigoruan keruld el minden beirasom, ha igy tapasztaltad. Semmikepp ne hagyd megzavarni a tisztanlatasod. Masoknak, itt a korkerdes alapjan, allitolag hasznos.
Tényleg szakamai elemzései vannak pompinak én is olvasom,viszont nem követem kereskedésben,mert százalékosan hatalmas a tévedés a jóslása és a piac mozgása között. 60-70%-ban ellentétesen mozog az otp a spekulációs előrejelzései alapján.
köszönöm a részletes válaszod.Nem titok,hogy egyike vagy azoknak az elemzőknek akiknek a munkásságát olvasni szoktam,rendszeresen.Szarvasvadász a favoritom,nagyon közel áll az ő elemzői " látás-módja",az enyémhez.de ő nagyon ritkán tér be ebbe a topicba.Kár.
Valami van,mert a grafikon is emelkedést mutat,a forgalom os nagy. Forint is lassan 400 az euróval szemben. Nagytőke biztos sejt valamit,szerintem egyezség lesz az eu val hamarosan és jönni fog a pénz.
Igen, nekem meglepetes volt hogy OTP ki tudott torni 9200 fole, mert a (v)=(i) abban a savba mutatott, es raadasul a korabbi SPY-al valo eros korrelacio alapjan se lehetett erre szamitani. Szerintem igen keves daytrader szamitott erre a nagy meretu wave(v of 1)kitoresre, bar a NAPOS chart mar 2 hete is (lasd elobbi chartok) ezt a 9600-700 target szintet mar projektalta. , Es nem, en semmikepp nem rohannek itt utana, "nem kell vetel legyen", es nem is vennem meg most. Raerek par nap mulva is, 9000 korul, vagy lejjebb, majd lesz jo belepes a korrekciojaban. NEM FOG nyilegyenesen menni egesz 20k-ig. Sot, meg 10kig sem egy lepesben A tozsde, tudjuk, mindig fluktual :-).
Jo kerdes. Egyelore nem lehet tudni, hogy mi lehet a 9600-700 sav utan? Akkor onnan mindenkeppen varok egy visszahuzodast, ami nagyjabol fibo 38% lehet, tehat utanan visszanez 9000 korulre, talan 8770ig is. , Ha viszont szep tiszta 5 subhullamban megy fel 9700-ra, es onnan szep tiszta a-b-c, 3 subhullamos korrekcioban jon vissza 9000 korulre, es ott ujra felfele fordul? Akkor nagyon bullos kilatas van, es bizony onnan 12.000-nek lehet varni a kovetkezo csucsot. Nagyjabol ilyesmire szamitok, ez lenne minta, hogy lehet idealis esetben a chartnak bullosnak fordulni: , http://keptarhely.eu/view.php?file=20221104v01xfkbu.jpeg Nem kell itt utana rohanni: igen jo belepes lesz 9000 korul a (2) hullam vegen is.
tegnap előtt komoly esést láttál 9070-nél.Eladni kellett.Most 9340-nél vétel legyen?csak kérdezem Elmúlt a nagy veszély?Szvsz. a 9360 nagyon erős ellenállás,előtte mindenképp konszolidálás kellene hogy legyen.itt a tegnapelőtti rajzod: http://keptarhely.eu/view.php?file=20221102v01x18pe7.jpeg
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!