Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Néztétek a Raffit? Ki jött egy parádés Q3-al, erre megtépték rendesen, erre mára már mindenki elfelejtette a Q3-at adják vissza rendesen. Az OTP-nél is, hasonló szitut gondolok.
A tozsde mindig valtozik, mindig mutat valamit. 9000-9100nal topogas azt hogy ellenallason ul. Nyilvan nem itt akarom kitalalni mi lesz. Forditott fej-vallat attorve mehet fel 10K fele. Ehhez jo gyors kell, es jo nemzetkozi hangulat. Jelenleg rossz a nemzetkozi hangulat, de itthon most felulteljesito Bux. Betudhati ez tobb hatasnak is, nem sorolom, kozben utazasban vagyok. En most nezem teljesul e a forditott fej-vall kitores, vagy oras dupla top lefordul rola kerdes van. Ezt nem most jatszom meg, hanem amikor eldonti ezt a kerdest. Amugy tegnap napos doji, ma esik ra, ez kb el is donti mai kepet. Eses Holnap uj nap Udv
Na a reggeli kis shock után magára talál az árfolyam. A mai nyitás nagyon alacsaony áron volt... Ahhoz képest jól megy eddig ma, remélem maxos zárás lesz.
En vallalom, kistoppltam a shortjaimat, de most visszanyitottam 2 napja. En bukok is sokat, masokkal ellentetben. De aki mindig nyer, az hazudik. Szoval most mit varsz? Es miben latod az oti erejet?
Miert kapkodnek? Lent a 8000es szzkulo haromszognel mondtam en felfele varom es 9000-9100as forditott fej-vall nyakvonalig mehet. Hetek ota ott allunk. https://kepkuldes.com/image/iOoVSB
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!