Szóval összefoglalva, Ukrajna, Üzbegisztán és szerintem a Görög Pénzügyi Stabilitási Alapnál néznek körül (Görögország). Esetleg Lengyelország mBank (de erre kicsi esélyt) adok.
Nem voltál bántó. Csak izgalomba vagyok kicsit. Ukrajnában, Üzbegisztánban akarnak venni bankot az fix. De hogy mi lesz ez a nagy bank. Össze vissza ír mindenki mindent. https://telex.hu/gazdasag/2024/04/26/otp-bank-csanyi-sandor-kulfoldi-bank-vasarlas Nem vagyok sértődékeny amúgy. Csak próbálom kilogikázni, ez egy fórum, az a lényeg h próbáljuk beszélgetni meg logikázni. Továbbra is Görög, portugál, cseh. Egyik médium azt írja h lengyel másik meg azt hogy nem lesz lengyel. Lengyel, görög bank ésszerűnek ésszerű lenne...Cseh piac nagyon fejlett.
Sokáig mert "drága" volt nem vették lengyel bankot, berobbant a profit, így könyv szerinti felett is vették már, vesznek is mèg. Kiderül. Üzbèg, ahogy vártuk jó lesz. Az árfolyamnak ideje már 18K fölé másznia.. Shortosok segítik az fix💸 Vajon pompi nagymester hova várja..??😂🤡 Jó profitot ès hètvègèt nektek🙂
Tudok értelmezni mondatokat. Én azt írtam le virágnyelven, hogy akkora az eredménytartalékban lévő cash, h értékelhető nagyságú bankot is tudnak venni, akár Raiffeisen méretűt, az nem egyenlő azzal, hogy Ausztriában meg Németországban vesznek bankot.
OTP eredménytartalék akkora, hogy akár egy Raiffeisent is feltudna vásárolni valamivel könyv szerinti érték alatt. Kíváncsi leszek, mi lesz az a nagyvad, amit venni akarnak.
OTP Szakmai topic