Die US-Bank JPMorgan hat die Aktien der Commerzbank nach dem Einstieg der Unicredit bei unverändertem Kursziel von 17,20 Euro von "Neutral" auf "Overweight" hochgestuft. Analyst Kian Abouhossein sieht den Vorstoß der Italiener in seinem am Donnerstag vorliegenden Branchenkommentar als Signal für ihren Übernahmewillen. Mit Blick auf den gesamten Sektor sei es der "Start eines M&A-Zyklus", es winke also eine Konsolidierung von Europas Bankenlandschaft. https://hold.hu/lexikon/ma/
Ma is meg tegnap is vettem OTP-t. Rengeteg a cash flow az nyrt-ben. 2026 év végéig 13000 ft cash flow lesz benne - osztalék, - bankvétel (ha lesz). Továbbra is storng buy.
Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy mai napon elsődleges alapvető
tőkeinstrumentum (CET1) visszavásárlási egyedi engedélyt kapott a Magyar Nemzeti Banktól,
melynek értelmében 2025. május 15. napjáig mindösszesen 60 milliárd forintnak megfelelő
összegben jogosult saját részvényt visszavásárolni. Az engedélyben meghatározott teljes
összeg azonnal levonásra kerül a szavatolótőkéből a jogszabályoknak megfelelően.
én most ezekben hiszek - nem túl konzervatív, viszont mindegyik cég mögött komoly érték van - az első kettő sokkal többet ér szvsz, mint a mostani árfolyam - de hát "mindenki a maga szerencséjének a pogácsa"
Újra ugyanazt a korán adót látom a gagyi topicban. Íjász hasonlattal élve, amikor kezdtem, jobb kezes vagyok, de a szemdominancia miatt ballal lövök. Vesszőt célra tartva mindig jobbra és föl ment a találat, így a lövések előtt magamban balra-le motyogtam. Ez a lüttyő miért nem csinálja ugyanezt? "400-al föl" csak ennyit kellene, akkor nem kellene még jobban égetni magát balfax lebeszéléssel még ráadásnak. A 600 után nem mertem az 1,200 db-os vételt is megejteni, este meg reggel is gondoltam rá, már csak iráni rakétaeső hozhatja le nekem VIP beszállóra. A "ne harcolj a FED-el" helyett "Ne harcolj a BOJ-al" jött, de én összehangolt FED-ECB-BOJ-BOE likvidítás fröccsre számítottam, ha ez ennyivel ennyi, akkor a szeptember közepi első FED kamatvágás utáni add el a hírre lehetőség még mindig él, holnap éjfélkor Gyj. kitartást mindenkinek.
OTP Szakmai topic