OPUS nem ment 4IG xarkupac után, furcsáltam is a lemaradást, tegnap esésben viszont előzött. Óvatos lennék a kiszorításával kapcsolatban, útépítéshez is a szükséges gépparkja meg van, annak 15 év körül az amortizációja, ha másnak adják a munkákat, annak is géppark kell, mi van ha Óbán 4 év múlva visszajön? Akkor meg Tilinkó haverjai néznek ki a fejükből, mert ők nem kapnak munkát. Mészi be van ágyazódva, nem lesz egyszerű kitúrni. A kopasz más tészta, műhold Grumman, rakéta ami felviszi és a kilövőhelyhez sincs köze, nem lesz közbeiktatva sáp leszedőnek. Ez a csak vesszük a cégeket és semmihez tehetségből hozzátenni nem tudunk nyilvánvaló már rég. A k&h hétfői chartozásból kivették vagy 2 hónapja az OPUS-t, záró után lehet ránézek, fölfelé alakzat még nincs, de ellenállások látszódhatnak.
4,700-at mondtam amikor sikerült a NIS-t megvenni, ez nagy meglepetés volt nekem, hogy az amerikaiak átengedték. Felvetettem, hogy szinte az összes korábbi vétel, meg az OMV kivásárlásos srv pénzégetés volt, most hátha nem úgy lesz. Ez tegnapi k&h chart, ott is van, hogy míbűl. https://keptarhely.eu/images/2026/04/14/v00/20260414v00zrregu.png
Nem tudok fundát a waberes és MBH-ról, chartot soha nem nyitottam, láttam. Ami ide passzol, ismertem a Szocdem 2. emberét, már meghalt Isten nyugosztalja. Kapolyi 4 EUR centért vette az ukrán áramot és 8 EUR centért adta tovább az MVM-nek, mondhatni aranybánya. Lekötött talán a Vértesi Erőműben áramot, jött a Fidesz 2010-ben, nem vette át, lenullázta, szegényen halt meg. Ez a mostani szituációban jutott eszembe, tanulságos.
Nem írtam be a sok Opusosnak , mert sok volt a melóm meg még mindig MP egészségére őszig átok 2 mencermém közt . De úgy elgondolkodtam : jó idiótának lenni x év tőzsdei múlt után ott sokaknak? Azt írogattám 360 -ön jó vétel .. Miért? Mert szerintük olcsó . Szerintük .. Azt zárt 300-on…. Gyakorlatilag semmit nem tudtak mi várható de nekik már ott jó vétel volt ..😂😂
Úgy látom még szórtak egy kis naftalint a fellelkesült sasok fejére 4IG-ben. Waterloo-t tartom, a héten meglesz. Ríkter 2029 nyáron 7,000 szintén, újra nem USA bevezetés, 3. fázisból nem kerülhetett ki semmi mert nem is volt, így nem saját molekula az pedig 20%-ot adózik a bevételből a jogot 18 évre kölcsönadónak. RÁBA kivásárlási ajánlat alatt, majd telnek, múlnak a hónapok, évek, évtizedek, 5000-re várva, bocsi raklokám, ezt még sokszor fogod olvasni😁
p/e 20-nál szabad kidobni az OTP pakk felét az már mánia, p/e 25 az meg már buborék. A jó tradereknek p/e 4 alatti van és vigyáznak rá, mint az aranytojást tojó tyúkra. ;)
Gyááá, ápenin rílben megy a feljelentősdi, erről ha jól emlékszem Hajdúböszörményi Elliotos Rodatrek, vagy mi nick jut eszembe, aki a Ríkter emelkedés miatt akart feljelentést tenni a Rendőrségen, de a buksz topicból elenfíd sem volt piskóta, az meg az USA követség email címét osztotta meg, hogy oda kell írni, hogy "mutyi van", jó a műsor, dőlj hátra, pattints fel 1 sört az ebéd után, 4IG-ben így jártak akik arra tettek, hogy a kopasszal lopják a közpénzt😁
Kemény dió lesz záróig a tolvajokban, az énekes kanárik vagy eltűntek, vagy rekedten kornyikálnak. RÁBA-ban is újratervezés, még szerencse, hogy valakinek ez a szakmája, 5000-re várva, RÁBA😁
Na be Pervitinezték a piacokat, nem is az olaj, hanem a VIX lett volna a tutinyerő, dupla esésre számítok. Irán nyert, kérdés az újjáépítésben mit hitelez meg előre kína olajért cserében? Katonailag jöhet alkatrész utánpótlás, zsidók mondták, hogy lőttek ki MIRV fejű rakétákat rájuk, amiben minden egyes fej külön irányítható, akkor a védelem mattot kap, a még komplett fejet csak nagy magasságban lehet elfogni, a magasság egyenesen arányos a költséggel, csak orosz, USA, kína rendelkezik ezzel a technológiával. https://keptarhely.eu/images/2026/04/08/v01/20260408v01zd9dx0.png
Eddig bírtam türtőztetni magam. Na akkor koránról indulva csermanek a Fiumei fattyú. Csak kőccsön kérni tudott, 56 után irány "továris Hrushcsov, én akarni csinálni gulyás kommunizmus!" kapott rubel hegyeket, mint ahogy NDK, Kuba, Vietnám is Patyomkin falu volt. Píz elfogyott, ment Nyugatra, de azt már vissza kellett volna adni. 1985-86 R142 távírász voltam, századparancsnok 1 őszinte pillanatában azt mondta alig bírtuk a $ törlesztőt összekaparni, ez kvázi államcsőd, amit átvett félnótás antaljóska a majdnem komenista idealista, államcsőd elmaradt, nyakunkba szakadt a xar, mindent elkótyavetyéltünk a túlélésért, mások nem. gyagyásferko a cociálisan érzékeny lejött Electrolux gyáravatóra, Kelet-Magyarországban hír, odamegy 1 melóshoz a soron, mennyi a matek? 64 nettó!!!!!!!!! hatvannégyezer!!!!!!!!!!! az 250 EUR árfolyamon is 250 EUR havi kereset. Nosztalgiám van nekem is a régi május elsejékkel kapcsolatban, amikor a sör langyos, a virsli meg hideg vót. Ezt a xarkupacot amit ide nyomtatok utolsó szálig ki kellene törölni, egy profi sem politizál, megtartja magának akkor is, ha döntéseiben figyelembe veszi!
Minden összefügg mindennel. Mtel nem ment volna 2,000-ig, elsősorban ha nem járul hozzá a Fidesz pártkasszához, 2. ha a 4IG nem ugyanabba sectorba tartozik, akin különadó kivezetésével, inflációkövető díjemeléssel nem akarnak segíteni, mivel a tortának ez a jövedelemtermelő, értékes része (a többi sima piskóta, krém és hab nélkül), így a gyorsjelentések számait szépen kicsinosította. Választás után viszont Mtel adja a védelmet, jogilag támadható diszkrimináció nélkül nem lehet 4IG-t hátrányos helyzetbe hozni.
Akkor 4IG 3 másikkal összehasonlítás. Először az Esmédiával hasonlóság nem csak a hajzatban. Meghal Vajna, pánik kivédve, Delta jön, a behozott nettóprofit összege ismert, gajra eladósodott, nekem sajáttőke 10x dereng, ezért nem lehetett túlzásba vinni a P/EPS rátát, darabra nem ismertem az outstandinget, 400 m számoltam, 30 HUF jött ki árfolyamra, amit zelleréva, vagy kisbüfik topicban, vagy mindkettőben beírtam. Itt van egy zsidótól!!! műholdas cégbe beszállás, amit követ egy amerikaiba, ott nem volt az a hülye. Investingen 14:00 körül van feltéve a legnagyobb 8-10 db nagyot eső-emelkedő részvény, 10,000 !!! számra tanulmányoztam már nagy mozgásokat, így tévedés kizárva, erre egy 10-20% szakadásnak kellett volna jönnie, helyette emelkedés, mint vajna és sivár Delta berakáskor. Lehet már a CZ Bren2 és a P09 stuki gyártás-összeszerelés is 4IG-hez tartozik, erre Gestamen vétel, 1-2 hete törökökkel tárgyalás lőfegyverekről! ehhez qrva nagy tűz kell, hogy ennyi vasat bele lehessen tartani, műhold szekció mekkora kamú lehet? Gidrán évi 30 db-os vétel után 800 db-os szerződés, teljesen mind1, hogy Óbán, vagy drogos tilinkó jön, elsőnél nem lesz rá keret ekkora költségvetési hiánynál SAFE nélkül, másiknál 4IG-nek semmi köze hozzá, amúgy is 8X8 lövészpáncélos kellene, amiben elől a motor, ülések plafonhoz rögzítve, ajtó hátul, takarásban ki-beszállás, Gindrán inkább felderítés, konvoj kisérés, ahhoz nem kell 800.1 4IG részvényesre sem kell fölnézned, az Andersen meséi trojka együtt nem ér egy 1/2-et, itt csak lottószelvény vásárlásszerű volt a mesés nyerő, a nagy manipulátor(ok), akik sok milliárddal mozgatták, az emberi hülyeség fölébecslés volt a domináns, amit én speciel nem tudok, hogy mint a lemingek ennyien fognak rohanni a szakadékba. Epduferben írta be valaki, az ilyen szemetekben nyerőt csak úgy lehet megtartani, ha adás után után felé sem nézel többé.
Én ezekkel a dolgokkal úgy vagyok hogyha lemegy az árfolyam 400 alá , akkor könnyen a hanyatlás útjára lép ez a csodapapír . Van itt bőven ami sokkal biztosabb hasznot hoz . Persze a spekák megtalálhatják majd újra elengedik újra fel de még mélyebbre le .. lehet belőle egy nord nutex amixa teljes bizalomvesztés …multihoz is jól behalt ..
Átszámoltam az Ápenin dógokat valamelyik topicban talált, átértékeléses veszteség nélküli adatokkal. Tavalyi EPS 90,958 HUF, 6,211x szorzón zárt, ez sok, ha azt nézem vargamisi pánikkor 4x rátán lehetett OTP-t venni. Csányiék bennfentes tulajdonukkal domonstrálják bizalmukat, ebben a xarkupacban meg nincs CEO-nak 1 db sem, van viszont egy konkurencia részéről belevavauzó. Továbbra is állítom, amíg törvényileg nincs leszabályozva, azonos tevékenységet végző nagyrészvényes nem szavazhat az itteni CEO leváltása/kinevezéséről, itt fű nem terem. A másik, a lengyel vásárlás ellenére is beszakadó árfolyam így már értelmet nyer, ezt úgy hívják, bennfentes kereskedés, ebbe csak manipulációs céllel vehet bele bárki is nagyobb tőkével, beleülök mert csiszolatlan gyémánt nem.
Az ukránok szorult helyzetben vesztésre állnak most ezzel próbálnak ez ellen tenni v felhívni magukra a nemzetközi figyelmet. Lehet h ezzel nagy bajt okoznak a bankszektornak.
OTP Szakmai topic