Csak kíváncsiságból néztem be a "szakmai" topikba. Mitől "szakmai" ez a topik??? Nem különb a többi OTP vs. MOL hisztinél... A MOL-osok mi a fenét erőlködnek itt Illetve: a modi miért nem vája ki a francba? (de mondhattam volna bármelyik rv. propagandát is!). Bocs,hogy itt voltam, ne zavarok tovább! Üdv!
Corleonénak igaza van . Azért lennénk a tőzsdén hogy pénzt keressünk. A tanulságokat le kell vonni nem propagandát kell itt hírdetni . Véleményem szerint akinek 9 százalék a cél annak itt se kell a tőzsdén lennie . Mégha 3 hónapra vesszük se sok . Ezt a MOL kontra OTP szart meg kár erőltetni. Lúzerek vegyék a MOL-t . Vannak tanulságok amit érzelemmentes én le kell tudni vonni : Rába- kuka . Kevés emberre figyelek igazán , Corleone köztük van . Ne üldözzétek már el a baromságokkal …
Ez igen jo kis ultimatumot kaptal. Inkaɓb nem is irok ide nehogy a"professzorod" hanyagolja a hasznos bejegyzeseit. Ha gondolod ki is tilthatsz, hogy Csabi bodog legyen.:))
Téboly itt is, mintha MÓL topicban olvasnám Nérókát. Na akkor nem nyitok chartot ezért, csak úgy fejből némi eltérés lehet. 2023 szelvényvágás OTP-ben 11,000-nél, 2024 17,500-nál, 2025 27 fölött, utolsónál már +10 rugó a 2 közt. Arány elnagyolva MÓL/OTP közt 9x árfolyamban, 2024/2025 közt volt-e a MÓL-ban +1,000? Ne vakerázzál itt nekem a osztalék aránnyal, mert a MÓL EPS 4/5 fizette ki, OTP meg 1/4!!!. Amíg a moderátor nem teszi rendbe itt a dolgokat, nem, hogy nem posztolok, 1 hétig nem is olvasom a topicot, ha nem látok változást, vissza sem térek, ez tolvajpapír színt logikában, vagy aljasság, mert azokban anélkül nem megy. Lassan telnek, múlnak az évek, évtizedek, 2,000-re várva, RÁBA! Na csá.
Nem sikerült a facebookról bemásolni egyben, akkor a szöveg: Mozgalmas hét USA-ban, jó makrók az inflációval kapcsolatban, a vámháborúból még semmi nem látszik a fogyasztói és termelői árIndexekben, még kitart az előtte felhalmozott készletek. Amik nem: -a 30 éves állampapír 4,899%-on áll, ez túl magas Index emelkedéshez -Trump megállapodást hírdetett kínával, butított chipeket lehet szállítani újra, azok vettek át BOEING gépeket és feloldották a ritkafém export korlátozást. Most átmeneti 10% kínai, 30% USA vám érvényes, Trump 55% vámot mondott, ez egy kicsit hihetetlennek tűnik, a fölfelé lépés, kínaiak még nem nyilatkoztak. Egyedül a brittekkel van megállapodás, abból lehet tudni, 10% alatt nem lesz senkinek, EU, Japán, Ausztrália függőben -irán/izraeli adok-kapok könnyen lehet még nagyon az elején tart, lezárásra kerülhet a Hormuzi szoros, akkor a nyersolaj 100$ fölé megy, fékezi a gazdaságokat, nehéz helyzetbe hozza árképzésében nagyban üzemanyag függő szállítmányozó, légiközlekedést, , luxus norvég fjordos, Karib-Tengeres hajózó cégeket
Ápenint nem chartozom, mert "mindig a csúcson kell abbahagyni", de 830-nál mondtam 850-es nyakvonalat, 650 alj után kb760-ig ment és már duplaaljat üvöltöttek pár napja, mire? 760 nyakvonalat meg sem közelítette, ma lekonyult, már a 760 elérése is kétséges több hetes távon. Azt amit én láttam outsider beugróként pár perc alatt nem veszik észre, annak az inverzét meg feltételezik még nyakvonal alatt. A nyáj halad a végzete felé, stockholm szindróma folytatódik. Következő kiteregetés az elliot handabanda lesz, lisztes, adorjánka, cimbali és a nagymester.
Üdvözletem Tisztelt Szakértő Urak s Marika! Csak óvatosan kérdezem lehetségesnek tartjátok -e h az OTP ben pici "bennfentes jellegű" -v mondjuk jól informáltabb körök kereskedése IS zajlik melynek hajtóereje: EU-s szankciók tol való félelem mert a Kazah Üzbég leányok esetleg Orosz pikk-pukk hmmmm.? (Természetesen a cece és iráni para mellett Orbánisztikus devizehiteles baromkodást most nem tudom.) Lehetségesség szerintetek? Üdvözlettel: Zoli
UnitedHealth-t szitakötő dojira vettem, míg az ápeninesek hullócsillagnál ragadtak bele, 650-et bemondtam a duplacsúcsra, meg az ma200 699 volt akkor "fölötte nem vennék", tacsi itt ki kellt magából, mint a gólyatojás, ez csak órás chartot nézve jött ki OTP-ben, már vagy 1/2 éve csak azon követem, majd ránézek napos és hetesen is záró után.
Csak beleszólok, megismétlem önmagam, akinek lentről van, van 1 brutális árfolyamnövekedése és ha 12-ről van akkor 8% osztalékhozama, ami nőni fog. Itt az keresett garantáltan a legtöbbet, aki birka módon tartotta, az ugribugrik 1/3-át sem, ezt jól látta egybankár nick a gagyiban, az okostojások eladásaik után egyre kevesebb részvényt tudtak visszavenni, erre én is felhívtam a figyelmet. Volt az az általam emlegetett vargamisi féle VIP beszálló, kisbüfikben beírtam 8 számjegyért vettem, 1 faxnyak smájlízva csodálkozott, a másik nem nekem címezve napszúrást emlegetett, ez 1 dolog, de hogy később a 14,000 körül eladással dicsekedtek amin nem csodálkoztam, tolvajpapírozótól nem lehet többet várni, na ezért kell megválogatni kinek a szavára adsz, engem sem a gúnyolódás, sem az emelkedő hullám felénél eladás nem befolyásolt, mint ahogy most sem fog senki, amit belelátok arról nem olvastam szövegben, chartot meg nem nyitok, csak olyat ami szórakoztató, mint lisztes Őrmi ékje😁, még nincs OTP-m, de lesz. A tükör az az, aljról 20,000 amit lehetett fogni, ebbe kellene tudni belenézni a pár 1000-seknek!
Énnmegbúgy vagyok vele minek ülnék benne ha úgyis lefelé kacsingat.Certik eladva . Ma majdnem visszavettem , de inkább megvárom a FED-et. Más eszközöknél mi lesz a helyzet . OTP igazán a cece után lesz érdekes . Szóval Balentum véleményét osztom várok..
+ lesz nálunk kazáncsere + festés. OTP részvényt kéne eladnom 10-15-öt db-ot de az olyan, mintha a fogamat húznák. Azért várom, hogy történjen valami Opussal. :)
Az OTP és a bankszektor kapcsán érdemes feltenni és megvitatni a kérdést h mi az egyes konkrét pénzintézetek versenyelőnye és várható jövőképe. A lakosság egy részének nem szokása a bankváltás, tehát hiába kapnának sokan jobb szolgáltatási színvonalat mégsem váltanak. Az OTP a lakossági szegmensben legerősebb, vállalatiban már nem olyan magas a piaci részesedése. Új piacokra digitális szolgáltatásokkal kéne betörnie, nem kell mindenáron akvirálni más bankokat.
Ez sem volt bonyolúlt, ha ez magadtól nem ment, voltak akik helyesen látták már 18% állampapírhozamnál is, hogy az idő a részvénynek fog dolgozni, minimálisan nagyobb kockázat mellett, persze az ilyen ápenines csapdáknak nem kellett bedőlni, meg a Ríkter, MÓL csak dagonyára jó végtelen tartásnak, maradt Mtel, ANY és OTP. OTP túl nagy ahhoz, hogy bedőlés esetén na majd az állampapír fizet mint katonatisztre lehessen gondolni, 18% kötvényhozamnál, "biztonság" szempontjából, mondta Liza az EST-re, OTP stabilan tartotta 3%-on az NPL90-et, kimagasló jövedelmezőség mellett. Amikor lastminit volt, 2023 december környékén, egy frissen kibocsátott kötvénynél 7%-ra volt limitálva az első éves hozam, OTP azóta +64%-ot + 2 osztalék ment másfél év alatt, kötvény jobb esetben 27%-a helyett. http://keptarhely.eu/images/2025/06/09/v01/20250609v01zl89h.png
Annyit tennék hozzá, ha lentről tartod az árfolyam ne is érdekeljen, csak az osztalékhozam, a másik mit vennél helyette? A nagymester 14,600-nál nézte be a Szentgotthárdi csatát, pedig lobogtatták a zászlót erősen😁 http://keptarhely.eu/images/2025/06/07/v01/20250607v01zthpl2.png
Ezt már én is értem és tapasztaltam is hasonlókat. Figyelgetem is, de emelkedéskor a mohóság, eséskor a félelem "faktor" mindig közbe szól és így mindig lemaradok a jóról.:)
ott volt az a leszúrás de már rég túl lépett rajta. emelkedő trend sértetlen. lehet nagyobb pakk volt berkava stoppon és lementek érte, össze szedték majd gáz, mire eszmélt a Pali hogy kiszedték a stoppját már 23e felett vehette vissza. https://tvc-screenshots.investing.com/tvc_169b2f1442214fe09464da0f8ab91b17.png
OTP Szakmai topic