Die US-Bank JPMorgan hat die Aktien der Commerzbank nach dem Einstieg der Unicredit bei unverändertem Kursziel von 17,20 Euro von "Neutral" auf "Overweight" hochgestuft. Analyst Kian Abouhossein sieht den Vorstoß der Italiener in seinem am Donnerstag vorliegenden Branchenkommentar als Signal für ihren Übernahmewillen. Mit Blick auf den gesamten Sektor sei es der "Start eines M&A-Zyklus", es winke also eine Konsolidierung von Europas Bankenlandschaft. https://hold.hu/lexikon/ma/
Ma is meg tegnap is vettem OTP-t. Rengeteg a cash flow az nyrt-ben. 2026 év végéig 13000 ft cash flow lesz benne - osztalék, - bankvétel (ha lesz). Továbbra is storng buy.
Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy mai napon elsődleges alapvető
tőkeinstrumentum (CET1) visszavásárlási egyedi engedélyt kapott a Magyar Nemzeti Banktól,
melynek értelmében 2025. május 15. napjáig mindösszesen 60 milliárd forintnak megfelelő
összegben jogosult saját részvényt visszavásárolni. Az engedélyben meghatározott teljes
összeg azonnal levonásra kerül a szavatolótőkéből a jogszabályoknak megfelelően.
én most ezekben hiszek - nem túl konzervatív, viszont mindegyik cég mögött komoly érték van - az első kettő sokkal többet ér szvsz, mint a mostani árfolyam - de hát "mindenki a maga szerencséjének a pogácsa"
Újra ugyanazt a korán adót látom a gagyi topicban. Íjász hasonlattal élve, amikor kezdtem, jobb kezes vagyok, de a szemdominancia miatt ballal lövök. Vesszőt célra tartva mindig jobbra és föl ment a találat, így a lövések előtt magamban balra-le motyogtam. Ez a lüttyő miért nem csinálja ugyanezt? "400-al föl" csak ennyit kellene, akkor nem kellene még jobban égetni magát balfax lebeszéléssel még ráadásnak. A 600 után nem mertem az 1,200 db-os vételt is megejteni, este meg reggel is gondoltam rá, már csak iráni rakétaeső hozhatja le nekem VIP beszállóra. A "ne harcolj a FED-el" helyett "Ne harcolj a BOJ-al" jött, de én összehangolt FED-ECB-BOJ-BOE likvidítás fröccsre számítottam, ha ez ennyivel ennyi, akkor a szeptember közepi első FED kamatvágás utáni add el a hírre lehetőség még mindig él, holnap éjfélkor Gyj. kitartást mindenkinek.
Az ukrán háború óta ugyanabban az OTP certiben csencselek, nem választok másikat már babonából sem, persze pörgősebb áttételnél nagyobbat lehetne keresni, arányosan passzoló kockázattal. A Richter vérfűrdőkor én 45%-ot kerestem, míg másokat kicsaptak és könnyen lehet eltünt örökre 1 része a versenyzőknek. OTP chartot bezártam, ez is babona nálam eladás után, holnap mennem kell szivességből zsalukőnek keverni a betont, ez is motiválta, hogy nyitó után tippelve a 18,270-et írjam a megbízást, sok sikert a maradóknak, legyen szerencséjük, ha visszaúgrok itt leszek újra, a harc folytatódik a -2,000, duplacsúcsos -3,800 lebeszélők ellen.
eladtam OTP certit: Na skacok, tűző napon már a hasazásnál jártam amikor pittyent az SMS, OTP certi elment, 11-12% hozam kerek 1 hétre.2 p.2 perceVálasz
Jajj Zozo..! Elrontottad a statisztikát!!:) Éppen tegnap jártam erre és feltünt, hogy senki sem válaszol, reagál a kommentjeire az utolsó 100 hszt visszanézve! Jobban mondva, topik gazda kéttő hozzászólását kivéve! Persze választ nem kapott tőle! Ilyen is van...😃😃
Es egyebkent miert utólak teszel fel shartot hogy mi volt ? Te a multat vazolod nem veszed eszre magad? Miert nem a jövőt vazolod soha? Nem gondolod hogy igy gáz vagy? Te miert nem irtad meg előre meddig fog lemmeni? Es tovabb meddig megy fel minden shartod csak a multat mutatja!!!
Te nyomi gyerek hivatkoztam arra ha nem olvastad volna el hogy mit irt az erste azert irtam nem valtoztal semmit ugy latom nem veletlen utalntak a sulibol is annyira 😆😅🤣😂
Újra közbe kell avatkoznom, ismétlődően előforduló téves következtetés miatt. Na akkor tételezzük föl 28 mrd a bukó, ezzel könnyű számolni a 282 m részvény miatt. Az részvényenként 100 HUF, a végig gondolás nélkül, hülyeségét ismételgető cukros ott téved, hogy a nettóprofitban bekövetkező változás szorzón keresztül érvényesül az árfolyamban, ami most 5x, így 28 mrd HUF elvonáshoz 5x100 = 500 HUF árfolyamcsökkenés társul, de részben ez benne volt az árfolyamban, én sem mertem venni a 18,300 eladás után, mert lehetett rá számítani. Tegnap 3 csomag certit vettem, chartozni majd záró után.
OTP Szakmai topic