Részvényben nem szoktam brokidíjjal a szolgáltatót gazdagítva ki-be ugrálni, a háború óta ez a 4. tradem, március 8. gyorsjelentés óta most vagyok a 2. certi poziban, de erre nem sok figyelmet fordítottam, órás charton kellett volna követni, igaz naposon meg nagyobbat lehet fogni, alsó a Ricsi certi állásom, ott kijelölve a kiszálló: 9,525.
Infostart :Idén ÚJ rekord évre számít az otp. ( Az elemzők nem erre számítottak ) Idei EPS 3700 felett lesz ez a várakozás ! Az akvi célpont : uniós , 3 ( új ) országban van jelen , ebből kettőben jelentős a piaci részesedése , a harmadikban még növekedés szükséges. A kiszemelt bank dél-kelet vagy északi irány ezekről beszélt a vezér. Görögöket is szóba hozták , de a gyanú a Baltikumra terelődik. Luminor észt bank lehet a befutó valószínűleg.
Igen, ez a bank elsőre megfelel az ismert paramétereknek. 2023 végén 1,77Md EUR volt a saját tőkéje és közel 200m profitot hozott, ez a megtérülés nem túl magas. De lehet hogy a digitális képességek megszerzése is fontos szempont, vagy könyvérték alatti vételárral szeretnék kompenzálni. Az eladó által a cikkben leírt 1,2-es P/BV irányár viszont ennek ellentmond. https://luminor.ee/investorsuhted#aastaaruanded
OTP Szakmai topic