Igen igazad van, most jobban érzem ezeket a papírokat vagy csak a bika piac sajátossága. Muszáj felülteljesítenem az asszony kincstárjegyben bízott...odatette a részét:)
Ez a 18ezres szint el van átkozva. Ezen nem tud áttörni? Eléri ezt a szintet vagy a nemzetközi omlás jön, vagy valami hazai bejelentés, vagy a realizálók. Utóbbiak szerintem már azért mert látják ők is a 19 ezres számok valahogyan nem akarnak sikerülni. Nincs itt gond csak nem megy jobban fel. Ami nem megy azt meg ne erőltessük alapon a tőke se jön. De ez igaz az BÉT nagyon alacsony előző hetekbeli teljesítményére is. Volt olyan nap amikor a sok zöld piac mellett szinte csak a Mongol, Lett piac szerepelt nálunk rosszabbul. Ha nincs a Richter bizony az előző két hét nagy világ emelkedésben mi többször is utolsók lettünk volna.
Jogos a felvetés...pl az asszony megtudta,hogy nem ezeket a Star papírokat tartom a portfóliómban teljesen kiakadt! Megse kérdezte,hogy miből lett 50% plusz! (Any és Alteo!!!)
Egy impulzív emelkedés után simán benne van egy realizáló hullám. Pont azon a szinten fordult le, amikor anno beszakadt. A növekvő trendvonalból nem esett így ki az árfolyam. Belefért ez a pénteki nap…
Visszaemelkedtunk egy ezrest vagy tobbet erre “esett” 200 at aztan varjatok a vilagveget. Megjegyeznem ez kicsit tobb mint 1% de azt kifelejtjuk hogy kivitt egy nagy ellenallast a papir. Szoval nem lepodnek meg ha eleg siman megindulna felfele. Es ott van az usa zold zaras, bankpapirok full zoldben. Mehet le is ki tudja , de 200 esestol varni valami armageddont erdekes. Napi range nagyobb mint 200
Pakkot olvasni kicsit olyan, mint az Office volt. Kicsit fáj, kicsit ahhh, de közben rohadt szórakoztató. Ezen felnyerítettem, pedig csak longom van nyitva :)
Én napi 2-3 szor benézek 10-percre kb, időközben van elég dolgom a kertben szőllőhegyen -betakarítás,fünyírás stb.... A nagy meleg ami bekényszerít idő előtt.
Hú, tényleg nem tudok ebben most segíteni, át kell néznem mert nem követtem nyomon! (ezüst lekötött) :) 18640 körül volt egy madaram azt hiszem, de ez sem tuti :) Ff nem rakott fel semmit mostanában????
OTP részvényesek ide!